Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Aprīlī klajā nāks Pet Shop Boys jaunākais albums nonetheless

Britu elektroniskās mūzikas duets ikoniskie Pet Shop Boys izziņo jauna studijas ieraksta izdošanu. Desmit jaunu dziesmu albums nonetheless tiks izdots 26. aprīlī Parlophone Records paspārnē. Albuma izdošanai sekos vairākas īpašas uzstāšanās Londonas Karaliskajā operā.

Britu elektroniskās mūzikas dueta jaunā albuma producents ir Džeims Fords (James Ford), kurš ir strādājis ar tādiem māksliniekiem kā Arctic Monkeys, Depeche Mode, Blur, Gorillaz un Simian Mobile Disco. Albums būs pieejams visos straumēšanas un lejupielādes servisos, kā arī CD, vinila un kasetes formātos.

Pet Shop Boys stāsta par albuma radošo procesu: "Mēs vēlējāmies lai šis albums būtu kā svinības cilvēces unikālajām un daudzpusīgajām emocijām. Albumā atrodamas dziesmas ātrākos dejojamos ritmos un arīdzan balādes ar skaistu stīgu orķestra aranžējumu. Katra dziesma izstāsta savu stāstu un dod artavu kopējam albumam vēstījumam."

Pirmais albuma vēstnesis ir dziesma Loneliness, kuru paši Pet Shop Boys raksturo kā "pacilājošu mūziku ar reflektējošu tekstu". Tā ir pieejama visos straumēšanas un mūzikas lejupielādes servisos, bet 16. februārī tiks izdota CD formātā.

No 31. janvāra sākta arī albuma saglabāšanas iespēja, kuru veicot, būs pieeja prioritātes biļetēm īpašajiem koncertiem Londonas Karaliskajā operā. Ir paredzēti pieci koncerti no 23. jūlija līdz 27. jūlijam. Īpašās biļetes būs pieejamas dueta oficiālajā mājaslapā www.petshopboys.co.uk.

Savukārt trešdien, 31. janvārī, un 4. februāri tikai divus vakarus tiks demonstrēta  Pet Shop Boys lielāko hitu turnejas filma Dreamworld. Tajā dueta dalībnieki Neils Tennants un Kriss Lovs, Kopenhāgenas Karaliskajā arēnā demonstrē aizraujošus priekšnesumus ar krāšņu skatuves šovu. Latvijā filmu Dreamworld varēs noskatīties kinoteātrī Forum Cinemas.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja