Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Festivāls Windstream šogad izskanēs deju mūzikas, džeza un tehno ritmos

Orķestra Rīga tradicionālā festivāla Windstream atklāšanas koncerts sāksies pirmajā pavasara dienā, 20. martā. Tajā kopā ar orķestri uzstāsies izcili solisti, informēja orķestra Rīga mārketinga un sabiedrisko attiecību vadītājs Kaspars Antess.

Atklāšanas koncertā Sākam pavasari! 20. martā plkst. 19 VEF Kultūras pilī varēs dzirdēt 20. gadsimta otrās puses deju mūziku džeza ritmos, ko atskaņos orķestra Rīga bigbends Roberta Martini vadībā un dziedātājs Daumants Kalniņš, bet mūziķu skanējumu izkrāšņos stepa deju grupa Soul Tap un dejas mākslinieki Egija Abaroviča un Reinis Rešetins.

"Šis būs koncerts deju mūzikas gardēžiem," atklāj koncerta diriģents, džeza mūzikas interprets un saksofonists Roberts Martini. "Vairāku deju stilu apkopojums – no klasiskās līdz latīņamerikāņu dejai – valsis, tango, svings, rokenrols un citu žanru deju mūzika. Priekšnesumi – cits par citu krāšņāki, pateicoties lieliskajiem solistiem un lieliskajiem orķestrantiem. Programmā skanēs arī Neta Kinga Kola un Maikla Bublē spilgtākās dziesmas. Vienvārdsakot – enerģija!"

Vērā ņemams solās būt arī festivāla Windstream noslēguma koncerts Jauns, kas 15. aprīlī plkst. 19 izskanēs Lielajā Ģildē – tajā pirmatskaņos Riharda Zaļupes Simfoniju pūtēju orķestrim, programmā varēs dzirdēt arī skaņdarbus, kuros klasisko pūšaminstrumentu orķestra skanējumu papildinās tehno, elektroniskās mūzikas, džeza un bībopa ritmi. Kopā ar orķestri Rīga muzicēs saksofonu kvartets Atomos, diriģēs orķestra mākslinieciskais vadītājs Valdis Butāns.

Biļetes uz festivāla Windstream koncertiem pieejamas Biļešu paradīzes kasēs.


 

 

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja