Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Trešdiena, 15. maijs
Sofija, Taiga, Airita, Arita

Goran Gora jaunā albuma pirmatskaņojums notiks Rīgas Domā

Dziesminieka Goran Gora jaunā albuma Hold Me Close When It Comes pirmais koncerta atskaņojums notiks Rīgas Doma baznīcā nākamā gada 21. februārī.

Kā vēstīts iepriekš, 15. decembrī dziesminieks Goran Gora izdos savu trešo albumu Hold Me Close When It Comes.

Albums iecerēts kā pieklusināts un akustisks ieraksts, bet tomēr piesātināts ar dinamisku enerģiju, portālam Diena.lv stāsta mūziķa menedžmenta pārstāvji. Tā kā albuma materiāls nav piemērots atskaņošanai ierastajās koncertvietās, dziesminieks izvēlējies albuma pirmo koncertatskaņojumu veikt Rīgas Doma baznīcā.

Mūziķis Goran Gora atklāj: „Jau radot jaunā albuma dziesmas es sapratu, ka šoreiz nevarēsim runāt par klasisku popmūziku kā iepriekšējā albumā. Skaņdarbi ir veltīti dziļākajiem procesiem katrā no mums. Izaugsme un kāpšana pāri robežām, kuras paši sev esam noteikuši ir galvenās albuma vadlīnijas. Līdz ar to nevarēja būt runa par uzstāšanos kādā no klasiskajām Rīgas koncertvietām, kurās uzsvars likts uz izklaidi, nevis uzmanīgu klausīšanos. Tā vietā izvēlējos uzstāties dziļa garīguma caurstrāvotā vietā, kas ir svarīga katram rīdziniekam - Rīgas Doma baznīcā - kur atnākušie varēs kaut uz stundu atiet no ikdienas skrējiena un komunikācijas un vienkārši ieklausīties.”

Goran Gora ir kļuvis par Rīgas Doma baznīcas 2012. gada labas gribas vēstnieku, atbalstot Doma baznīcas un biedrības Ascendum kopīgi rīkoto, vairāku gadu garumā plānoto akciju Mans Doms. Projektā plānota virkne nozīmīgu kultūras pasākumu - koncerti, izstādes un citi notikumi visu vecumu auditorijai Doma baznīcā un baznīcas dārzā. Goran Gora koncerts Rīgas Doma baznīcā būs pirmais lielkoncerts projektā Mans Doms.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Mūžībā devusies aktrise Baiba Indriksone

92 gadu vecumā mūžībā devusies teātra un kino aktrise Baiba Indriksone (22.02.1932–14.05.2024), liecina Latvijas Nacionālā teātra mājaslapā publicētā informācija.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja