Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +10 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Liepājas ezerā uzstāsies Ralfs Eilands un Liepaja Music Orchestra

Vasaras koncertciklā Liepaja Lake Music 26. augustā plkst. 21 Liepājas ezerā uz peldošās skatuves ar fanka, regeja, svinga un soula mūzikas piepildītu koncertprogrammu kāps Ralfs Eilands un Liepaja Music Orchestra Jāņa Ivuškāna vadībā, informēja koncerta rīkotāji.

Gaidāmais koncerts Liepaja Lake Music ciklam pievienojies salīdzinoši nesen, kad jūlijā aizvadot radošā dzīvesstila aktivitāšu pasākumu Get Up, Let’s Grūv! Juliannas pagalmā, Liepājā, un sajūtot pasākuma apmeklētāju lielo atbalstu un vēlmi klātienes mūzikas pasākumu baudīšanai, radusies ideja par vēl viena muzikāla kopprojekta realizēšanu vasarā.

Ralfa Eilanda un pasākumu organizētāju - Liepaja Music - sadarbība aizsākusies pirms pieciem gadiem, kad kopā ar trompetistu, aranžētāju, kādreizējo Melngaiļskolas bigbenda vadītāju un šī brīža Liepaja Music Orchestra māksliniecisko līderi Jāni Ivuškānu uzvesti un iestudēti vairāki vērienīgi mūzikas projekti un lielkoncerti.

Trešdienas vakara programmā Liepājas ezerā varēs dzirdēt  fanka, regeja, svinga un soula mūzikas zelta repertuāra skaņdarbus, kas nokļuvuši klausītāju mīļāko dziesmu listēs, ir viegli atpazīstami un pieprasīti, tostarp kompozīcijas no Džeimsa Brauna, Boba Mārlija, Pola Saimona, Reja Čārzla, Reja Hendersona, Semija Nestiko un citu autoru repertuāra.

26. augusta koncerts būs priekšpēdējais no šovasar gaidāmajiem Liepaja Lake Music koncertiem brīvā dabā, Liepājas ezerā. Neskatoties uz kultūras pasākumu ierobežojošajiem noteikumiem, šis koncertcikls ir viens no retajiem, kurš 2020. gada vasarā nodrošina nepārtrauktu kultūras pasākumu piedāvājumu klausītajiem un sniedz iespēju mūziķiem uzstāties "dzīvajā".

Jau notikušas sešas cikla programmas, piedaloties tādiem Latvijā atpazīstamiem mūziķiem un grupām kā Mārcim Auziņam, Vestardam Šimkum, Aminatai, grupām Keksi un Saldās sejas. Liepaja Lake Music kulminācija gaidāma 30. augustā ar grupas Latvian Blues Band uzstāšanos.

Biļetes pieejamas www.bilesuserviss.lv

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja