Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Trešdiena, 26. jūnijs
Inguna, Inguns, Ausma, Ausmis, Ingūna

Linkin Park Rīgā iesildīs briti The Blackout

Slavenākās Amerikas alternatīvā roka grupas „Linkin Park” koncertu, kas jau pēc nedēļas, 11. jūnijā norisināsies „Arēnā Rīga”, iesildīs viena no Lielbritānijas spilgtākajām jaunajām grupām – „The Blackout”.

2003. gadā Dienvidvelsā dibinātā grupa sevi pieteica uzstājoties nelielos festivālos, taču ātri izpelnoties pozitīvas atsauksmes no nozares profesionāļiem. Jau drīz grupa parakstīja līgumu ar ierakstu kompāniju „Fierce Panda Records” un izdeva mini albumu „The Blackout! The Blackout! The Blackout!" . Grupas debijas albums "We Are The Dynamite" tika izdots 2007. gadā un kļuva par ierakstu kompānijas „Fierce Panda Records” visātrāk pārdoto albumu.


Prestižais Lielbritānijas rokmūzikas žurnāls „Kerrang!” 2006. gadā grupu nominēja kā „Labāko britu jaunpienācēju”. Jau 2007. gadā šis pats žurnāls grupu nosauca par vienu no planētas karstākajām jaunajām grupām. Šī gada maijā „The Blackout” jau otro reizi savā karjerā piedalījās lielākajā iekštelpās notiekošajā festivālā Lielbritānijā – „Give It A Name”, kas pulcēja arī tādus māksliniekus kā "Paramore", "30 Seconds To Mars", "The Audition" un citas rokgrupas.


Biļetes uz „Linkin Park” koncertu vēl joprojām iespējams iegādāties „Biļešu servisa” kasēs un internetā www.bilesuserviss.lv. Stāvbiļetes ir izpārdotas, bet pieejamas sēdvietas 25 Ls, 30 Ls un 35 Ls cenu kategorijās. Sēdvietas ar vislabāko redzamību maksā 55 Ls.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Labs starts. Intervija ar dziedātāju Etīnu Saulīti

"Mans vislielākais ieguvums ir Latvijas kontekstā – esmu pamanīta, par mani sāk interesēties. Tas nozīmē, ka aktīvāk varēšu sākt piedalīties Latvijas koncertdzīvē," pēc veiksmīgās dalības...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja