Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 23. septembris
Vanda, Veneranda, Venija

Tallinā uzstāsies Džastins Timberleiks

2025. gada 9. jūnijā Tallinas Dziesmu svētku estrādē uzstāsies pasaules mēroga superzvaigzne Džastins Timberleiks. Mūziķis ir atgriezies uz skatuves pēc piecu gadu pauzes, un pirmo reizi uzstāsies Igaunijā starptautiskas tūres ietvaros, priecējot klausītājus ar dziesmām no jaunākā albuma Everything I Thought It Was, informēja koncerta rīkotāji

Pēc piecu gadu pārtraukuma 2024. gadā Džastins Timberleiks ar triumfu atgriezās uz skatuves ar dziesmām no sava sestā studijas albuma Everything I Thought It Was, kurā iekļautas 18 pilnīgi jaunas dziesmas, tostarp populārie singli Selfish un No Angels. Albums ātri iekaroja mūzikas topu virsotnes, turpinot nodrošināt mūziķa panākumus. The Forget Tomorrow globālā tūre piestās vairāk nekā 50 pilsētās visā pasaulē, ļaujot faniem izbaudīt mūziķa jaunāko veikumu.

Mūzikas mīļotāji Tallinā varēs pieredzēt enerģiskus priekšnesumus, sirsnīgas balādes, kā arī Džastina Timberleika harizmātisko šarmu. No FutureSex/LoveSounds lipīgajiem deju mūzikas bītiem līdz Man of the Woods dvēseliskajām balādēm - šis koncerts sagādās neaizmirstamus iespaidus.

Džastins Timberleiks ir daudzpusīgs mākslinieks, mūziķis, ierakstu producents, dziesmu autors un aktieris. Karjeras laikā pārdoti vairāk nekā 54 miljoni albumu eksemplāru un 63 miljoni singlu visā pasaulē, un papildus 70 miljoni ierakstu pārdoti kā grupas *NSYNC vadošajam dalībniekam. Džastins Timberleiks ir ieguvis Grammy balvas dažādu žanru kategorijās - popmūzikā, deju mūzikā un R&B, tostarp par veiksmīgajiem solo albumiem Man Of The Woods, The 20/20 Experience, FutureSex/LoveSounds un debijas solo albumu Justified, kā arī par sadarbībām ar mūziķi Jay-Z. Timberleika mūzika audio un video straumēšanas platformās visā pasaulē atskaņota vairāk nekā 23 miljardus reižu. Viņš ieguvis četras prestižās Emmy balvas par neaizmirstamajām performancēm TV šovā Saturday Night Live. Uz lielā kino ekrāna mākslinieks ir aizdevis savu balsi kompānijas DreamWorks animācijas franšīzei TROĻĻI (TROLLS), tai skaitā arī 2023. gadā iznākušajai filmai TROĻĻI 3 (TROLLS BAND TOGETHER). Mūziķa dziesma Can't Stop the Feeling! no filmas TROĻĻI 2017. gadā bija nominēta ASV Kinoakadēmijas balvai Oskars kategorijā Labākā oriģinālā dziesma.

Nepalaidiet garām vienu no nākamā gada spilgtākajiem notikumiem - iespēju klātienē pieredzēt Džastina Timberleika uzstāšanos Igaunijā 2025. gada 9. jūnijā Tallinas Dziesmu svētku estrādē! Biļetes Live Nation, FBI un Positivus festivāla koncertu kluba biedriem būs pieejamas iepriekšpārdošanā no trešdienas, 25. septembra plkst. 10.00. Publiskā biļešu tirdzniecība sāksies piektdien, 27. septembrī plkst. 10.00 Biļešu servisa tīklā.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja