Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Uz kinoekrāniem nonāk Sudden Lights koncertfilma

Trešdien, 29. novembrī, kinoteātrī Forum Cinemas ar izpārdotu pirmizrādes seansu grupa Sudden Lights laida klajā savu koncertfilmu, informēja grupas pārstāve Linda Āboliņa.

Pirmizrāde norisinājās ISENSE zālē, kas ir lielākā kinozāle Baltijā. Filma būs pieejama kinoteātros visā Latvijā, pēdējais seanss Rīgā norisināsies 9. decembrī Forum Cinemas. Filma drīzumā būs pieejama arī tiešsaistē.

"Pēc spilgtā piedzīvojuma Eirovīzijas dziesmu konkursā šajā pavasarī jutām, ka bijām uzņēmuši ārkārtīgi spēcīgas emocijas. Pēc milzīgā sabiedrības atbalsta un neskaitāmiem labajiem vārdiem, ko saņēmām, nolēmām saviem klausītājiem sagatavot ko īpašu un līdz šim nebijušu. Zaļais teātris ar savu ainavisko noskaņu bija lielisks papildinājums mūsu mūzikai un sagatavotajam šovam," tā par koncertu Mežaparka Zaļajā teātrī izsakās Sudden Lights.

Koncertfilmā iekļautas 13 dziesmas no visiem trim grupas albumiem, kuras Sudden Lights izpildīja savā līdz šim vērienīgākajā brīvdabas šovā Mežaparka Zaļajā teātrī.

Koncertfilmā paralēli koncerta dziesmām grupas dalībnieki atklājas ļoti personīgās, dokumentālās režisora Uģa Oltes veidotās etīdēs, kurās zūd robeža starp reālo un izdomāto, tādējādi dodot iespēju ieskatīties grupas dalībnieku dvēselēs.

Sudden Lights koncertfilmas seansi norisināsies 30. novembrī Forum Cinemas, Rīgā, 1. decembrī Cinamon Balle, Liepājā, 6. decembrī 3D Cinemas, Valmierā un 8. decembrī Ventspils kinoteātrī RIO. Lielās intereses dēļ ieplānots arī papildu seanss Rīgā, kas notiks 9. decembrī Forum Cinemas. Tas būs pēdējais filmas seanss Rīgā šogad.

Biļetes pieejamas kinoteātru kasēs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja