Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Otrdiena, 30. aprīlis
Liāna, Lilija

VEF Kultūras pilī izskanēs Igo Ziemassvētku koncerti Tevi gaidot

Otrajos Ziemassvētkos, 26.decembrī, plkst. 15 un 18 VEF Kultūras pils Lielajā zālē izskanēs īpašs dziedātāja Igo Ziemassvētku koncerts Tevi gaidot, informēja mūziķa pārstāvji.

Igo kopā ar saviem domubiedriem mūziķiem – komponistu un pianistu Jāni Strazdu, bundzinieku Aini Zavacki un basa, kontrabasa meistaru Aivaru Meijeru – gatavo skaistu un īpašu svētku dāvanu saviem klausītājiem – jaunu Ziemassvētku programmu. Jāpiebilst, ka dziedātājs koncertā priecēs skatītājus arī ar vijoles un mutes harmoniku spēli.

"Koncertos skanēs gan mūsu pašu radīta, gan pasaulē pazīstama Ziemassvētku mūzika. Būs dažādi muzikāli pārsteigumi, kurus īpaši esam gatavojuši šiem koncertiem, būs pirmatskaņojumi. Protams, programmā iekļauta arī mana un Jāņa Strazda šogad tapusī jaunā dziesma Tevi gaidot, kas skan vairākās Latvijas radiostacijās un jau kļuvusi ļoti pieprasīta. Koncerta viešņa būs dziedātāja Katrīna Dimanta, ar kuru esam sadarbojušies daudzos citos muzikālos notikumos, bet tagad pirmo reizi savus spēkus izmēģināsim Ziemassvētkos," teic Igo, piebilstot – koncerta skanējums būs pārsteidzoši bagātīgs, jo "tie, kuri zina Aiņa Zavacka muzicēšanas veidu, var iedomāties, kā viņš koncertā būs "apkrāvies" ar dažādiem zvaniņiem un perkusijām, kas piedos īpašu noskaņu. Noskaņu ar savu silto un nopietno skanējumu noteikti papildinās arī Aivara Meijera spēlētais kontrabass." Dziedātājs arī uzsver – protams, Ziemassvētku koncerts var notikt ķeksīša pēc, atskaņojot visiem zināmas dziesmas, bet var tam pieiet radoši, "un mēs esam gājuši šo otro ceļu".

Biļetes uz koncertiem var iegādāties Biļešu paradīzes kasēs.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja