Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +3 °C
Apmācies
Otrdiena, 23. aprīlis
Jurģis, Juris, Georgs

Hanzas perona terasē uzstāsies grupa Laika suns

Turpinot augustā aizsāktos koncertvakarus, Hanzas perona kultūras notikumu terasē Vasaras perons skatītāji tiek aicināti uz grupas Laika suns koncertu 15. septembrī.

Grupa Laika suns ir no Rīgas. Tā spēlē popdziesmas ar skaļa roka enerģiju, smeļoties iedvesmu gan šodienas lielpilsētu ritmos, gan ģitārmūzikas zelta laikmetos. Grupa pazīstama ar dziesmām Pavasari, Dažas no meitenēm, Atceries Rīgu vasaras naktīs un citām, kas ieguvušas augstu novērtējumu un ir iecienītas arī Latvijas radiostaciju repertuārā. Grupa izdevusi divus albumus un ansambļa dalībnieki zināmi arī kā grupu Mofo, The Sound Poets, Tesa un citu indie grupu dalībnieki.

Laika suns koncertā Hanzas peronā izpildīs gan jau labi zināmās dziesmas Pavasari, Atceries Rīgu vasaras naktīs, gan arī skaņdarbus no grupas pirmajiem diviem albumiem Gaismas lādiņš un Nakts karalis. Grupa šobrīd aktīvi strādā pie jauna albuma ieraksta, tādēļ iespējams, ka Hanzas peronā izskanēs arī kāds pirmatskaņojums. Jebkurā gadījumā ir 100% sagaidāma Laika suns koncertiem raksturīgā enerģija un lādiņš, kas neatstāj vienaldzīgu. Ansambļa dalībnieki zināmi arī kā Mofo, The Sound Poets, Tesa un citu indie grupu dalībnieki.

Pavisam nesen grupa Laika suns laida klajā jaunu dziesmu Nav kur iet. "Dziesma ir par to nakts noslēguma daļu, kad jau ir gaišs un visi normālie cilvēki guļ vai vienkārši vada savas normālās dzīves, bet tu jūties mazliet kā no citas planētas tukšajās pilsētas ielās. Un varbūt dzīvē arī," dziesmu raksturo grupas dalībnieks Arnis Račinskis.

Pasākumu varēs apmeklēt ar derīgiem Covid-19 vakcinācijas vai pārslimošanas sertifikātiem. Biļetes iegādājamas Biļešu paradīzes tīklā.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja