Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +3 °C
Skaidrs
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Grupas Phoenix koncertu Siguldas pilsdrupu estrādē iesildīs Carnival Youth

Otrdien, 6. jūnijā, Alpha Zulu tūres ietvaros Siguldas pilsdrupu estrādē uzstāsies franču indie roka grupa Phoenix, pirms kuras uz skatuves kā īpašie viesi kāps latviešu indie meistari Carnival Youth, informēja grupas pārstāve Guna Zučika.

Prestižās Grammy balvas ieguvēji Phoenix pērnā gada novembrī izdeva savu septīto albumu Alpha Zulu, kas tika ierakstīts Luvras muzejā Parīzē un to producējis grupas draugs, Daft Punk dalībnieks Tomass Bangalters. Ietekmīgais mūzikas izdevums NME par Alpha Zulu rakstīja: "Tas ir kā klaiņot pa grupas personīgās galerijas zālēm, tuvplānā aplūkojot dažus no viņu izcilākajiem darbiem."

Grupa Carnival Youth savā mūzikā apvieno melodiskumu un jauneklīgu melanholiju ar alternatīvā roka un indī mūzikas enerģiju. Kopš grupas dibināšanas 2012. gadā Carnival Youth ir izdevuši piecus albumus, tai skaitā latviešu kino mūzikas programmas albumu Naivais ku-kū. Grupas dalībnieks Roberts Vanags stāsta: "Phoenix ir grupa, kuras mūzika bija mūsu playlistēs jau pusaudžu gados, taču vēl nav sanācis viņus redzēt dzīvajā. Šī būs lieliska iespēja dalīt skatuvi ar franču indie mūzikas meistariem, un kur vēl foršākā vietā kā Siguldas pilsdrupās. Tiekamies!"

Phonenix koncerta organizatori 8 Days A Week jau nākamajā dienā – 7.jūnijā – aicina turpat Siguldas pilsdrupās apmeklēt franču elektroniskās mūzikas zvaigžņu M83 koncertu.

Savukārt daži no grupas Carnival Youth tuvākajiem koncertiem Latvijā gaidāmi 8. jūlijā Līgatnes Zeit, 28. jūlijā Jūrmalā Raiņa sētā, 10. augustā Vaidavas estrādē un 11. augustā Pāvilostas Fontaine Rock City.

Biļetes uz 6. jūnija koncertu iespējams iegādāties visās Biļešu servisa kasēs un internetā

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Lielās cerības

Ik gadu mēs gaidām brīnumu – kādas Latvijā tapušas filmas iekļaušanu oficiālajā Kannu kinofestivāla skatē. Jo kaut kad taču tam ir jānotiek, par spīti visam!

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja