Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā -2 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Saeimas Sporta apakškomisijas vadītājs: Ir jāvērtē nepieciešamība valstij iejaukties sporta federāciju darbā

Ir jāizvērtē dažādi apsvērumi, lai saprastu, vai valstij vajag vai nevajag iejaukties sporta federāciju darbībā, šorīt intervijā LNT raidījumam 900 sekundes norādīja Saeimas Izglītības, kultūras un zinātnes komisijas Sporta apakškomisijas vadītājs Jānis Upenieks (Vienotība).

Viņš atzina, ka valstij, protams, ir iespējas iejaukties federāciju darbā. "Jautājums, kāda precīzi ir šī situācija [piemēram] ar treneriem - kāpēc viens tiek atlaists, cits netiek pieņemts. Es domāju, te jārunā gan ar pašiem izlases sportistiem, gan visiem [citiem] - jāskatās nedaudz plašāk," sacīja Upenieks.

Sporta apakškomisijas vadītājs skaidroja, - idejiski varētu likties, ka valstij nav jāiejaucas situācijā, kad, piemēram, Latvijas Hokeja federācijai ir biedri un valde, kas ievēl prezidentu, kurš, viņaprāt, ir visatbilstošākais šim amatam un spēj sniegt vislielāko ieguldījumu konkrētā sporta veida attīstībā. "Bet varbūt arī ir [jāiejaucas]," pieļāva Upenieks.

Viņš sacīja, ka par minētajiem jautājumiem plānots diskutēt šodien gaidāmajā Saeimas Izglītības, kultūras un zinātnes komisijas Sporta apakškomisijas sēdē, kurā piedalīsies gan sporta federāciju, gan Latvijas Olimpiskās komitejas, gan arī Izglītības un zinātnes ministrijas pārstāvji.


    Uzmanību!

    Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

    Seko mums

    Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

    Ziņas e-pastā

    Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

    LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

    Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


    Aktuāli

    Leiena: Krievija fokusē hibrīduzbrukumus pret Somiju

    Krievija tagad fokusē savus hibrīduzbrukumus pret Somiju, izmantojot nelegālos imigrantus, lai destabilizētu šo valsti, piektdien paziņojusi Eiropas Komisijas (EK) prezidente Urzula fon der Leiena.

    Dienas komentārs

    Vairāk Dienas komentārs


    Latvijā

    Vairāk Latvijā


    Pasaulē

    Vairāk Pasaulē