Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

airBaltic veiks papildu lidojumu no Frankfurtes

Pēc Ārlietu ministrijas pieprasījuma un ar Satiksmes ministrijas atļauju lidsabiedrība airBaltic šodien izpildīs papildu speciālo reisu turp un atpakaļ no Frankfurtes uz Rīgu, aģentūru LETA informēja AS Air Baltic Corporation korporatīvās komunikācijas vadītāja Alise Briede.

Aviokompānija aicina visus ielidojošos pasažierus ar saslimšanas simptomiem vērsties pie mediķiem starptautiskās lidostas Rīga E un C atlidošanas sektorā pirms bagāžas saņemšanas. Pasažieriem, kas ierodas no vīrusa skartajām teritorijām, jāievēro obligāta pašizolācija 14 dienas.

Vienlaikus Briede norādīja, ka 7.maijā valdība nolēma pagarināt drošības pasākumu periodu, tostarp ceļošanas ierobežojumus un starptautisko pasažieru pārvadājumu apturēšanu, lai ierobežotu koronavīrusa izplatību. Visi airBaltic iepriekš plānotie pasažieru pārvadājumi uz laiku līdz 17.maijam ir apturēti. 

Pēc Briedes teiktā, ar pasažieriem, kuru biļešu rezervācijas ietekmēs šīs izmaiņas, lidsabiedrība sazināsies personīgi, nosūtot e-pastu un piedāvājot ceļošanas alternatīvas. airBaltic klientu apkalpošana turpina saņemt lielāku zvanu un ziņojumu apjomu, tādēļ ieteikts sazināties ar airBaltic tikai tad, ja lidojums bija plānots tuvākajās dienās. Tas ļaus tiem cilvēkiem, kuriem bija plānots lidojums drīzumā un kuriem visvairāk nepieciešama lidsabiedrības uzmanība, sasniegt airBaltic vispirms.

Tāpat airBaltic turpina piedāvāt tās klientiem čarterlidojumus un kravu lidojumus, kurus iespējams pieteikt uzņēmuma mājaslapā.

LETA jau ziņoja, ka Ministru kabinets iepriekš vienojās airBaltic pamatkapitālā ieguldīt līdz 250 miljoniem eiro.

Covid-19 pandēmijas dēļ valstī ir izsludināta ārkārtējā situācija, kuras laikā apturēti starptautiskie pasažieru pārvadājumi. Pieļauti tiek vien daži izņēmumi un speciāli organizēti reisi.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Šeit ir Latvija un viena valsts valoda – latviešu

Par ārlietu ministra maiņu, krievu valodu kā instrumentu Krievijas ģeopolitisko mērķu sasniegšanai mūsu publiskajā telpā un par globālo nenoteiktību intervijā Agnesei Margēvičai spriež politolo...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas