Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +6 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 18. aprīlis
Laura, Jadviga

Porziņģim 30 punkti un uzvara papildlaikā pret Clippers

Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis otrdien Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) mačā guva 30 punktus, palīdzot Dalasas Mavericks viesos ar 112:104 (21:26, 21:22, 38:28, 23:27, 9:1) papildlaikā pieveikt Losandželosas Clippers vienību.

Porziņģis ar 30 gūtajiem punktiem, no kuriem sešus guva papildlaikā, kļuva par mača rezultatīvāko spēlētāju Dalasas vienības rindās. Liepājnieks grozā raidīja septiņus no 11 divpunktu un divus no pieciem trīspunktu metieniem, kā arī visus desmit soda metienus. Viņš arī izcīnīja septiņas atlēkušās bumbas, vienu reizi rezultatīvi piespēlēja, vienreiz pārtvēra bumbu, bloķēja vienu pretinieka metienu, pieļāva piecas kļūdas, sakrāja divas personiskās piezīmes un pabeidza spēli ar  +/- rādītāju +6.

Otrdienas spēlē "Mavericks" sastāvā laukumā atgriezās Luka Dončičs, kurš izcēlās ar 26 gūtiem punktiem, deviņām rezultatīvām piespēlēm un deviņām izcīnītām bumbām zem groziem. Viņa prombūtnes laikā komanda piedzīvoja trīs zaudējumus pēc kārtas.

Vēl trīs ar pusi minūtes līdz pamatlaika beigām Dalasas komandai bija desmit punktu pārsvars (102:92), tomēr atlikušajā laikā Porziņģa pārstāvētā vienība nespēja gūt vairāk par vienu punktu, pēdējā sekundē ļaujot Polam Džordžam ar tālmetienu izlīdzināt rezultātu.

Papildlaikā labāka tomēr izrādījās "Mavericks" vienība, kas guva septiņus punktus pēc kārtas, no kuriem četrus - Porziņģis, beigās svinot drošu uzvaru ar 112:104.

Abas komandas savā starpā tikās arī pirms divām dienām un tad ar 97:91 pārāka izrādījās "Clippers", sagādājot Dalasas komandai trešo zaudējumu pēc kārtas.

"Clippers" komandā 31 punktu guva Redžijs Džeksons, bet ar 26 punktiem otrs rezultatīvākais bija Pols Džordžs.

"Mavericks" ar desmit panākumiem 17 spēlēs pakāpās uz ceturto vietu Rietumu konferencē, kamēr "Clippers" pēc šī zaudējuma ir piektie - viņu kontā desmit uzvaras 18 mačos.

Šosezon NBA regulārajā čempionātā katra komanda aizvadīs 82 spēles.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Komanda pāri zvaigznēm

Porziņģis un Celtics NBA izslēgšanas turnīru sāks no labākās pozīcijas.

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi