Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Porziņģis: Palēnām pārslēdzos uz play off režīmu

Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis pēc svētdien izcīnītās uzvaras Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) mačā norādīja, ka lēnām savu spēli sāk pakārtot priekšā gaidāmajām play off cīņām.

Jau ziņots, ka liepājnieks svētdien guva 12 punktus un izcīnīja desmit atlēkušās bumbas zem groziem, bet viņa pārstāvētā Bostonas "Celtics" ar 124:107 (30:24, 33:32, 30:29, 31:22) savā laukumā pārspēja Portlendas "Trail Blazers" komandu.

Porziņģim šis bija trešais "double-double" pēc kārtas, bet "Celtics" tika pie 13.uzvaras pēc kārtas savā laukumā.

"Saprotu, ka uz "play off" man jābūt labākajā sportiskajā formā gan aizsardzībā, gan uzbrukumā. Cenšos atrast iespējas palīdzēt komandai aizsardzībā cik vien iespējams," pēc uzvaras norādīja Porziņģis. "Pamatturnīrs vēl nav noslēdzies, bet es jau pakāpeniski pārslēdzos uz "play-off" režīmu."

"Izslēgšanas spēlēs neklāsies viegli. Gan fiziski, gan psiholoģiski būs smagi," sacīja latvietis. "Bet, ja mēs gribam kaut ko sasniegt, ar to ir jārēķinās."

Porziņģis arī norādīja, ka pašlaik jūtas teju pilnīgi vesels, neskatoties uz dažiem sīkiem sasitumiem, un ir gatavs doties laukumā katrā spēlē. Tomēr komandas vadība vēl lems, kad un kuram nepieciešama kāda atpūta, lai visi būtu gatavi izslēgšanas spēlēm.

"Celtics" ar 62 uzvarā 78 spēlēs ieņem pirmo vietu Austrumu konferencē un visā līgā, kā arī ir garantējuši sev uzvaru regulārajā čempionātā, kas dos mājas spēļu priekšrocības visās "play off" kārtās.

Regulārajā čempionātā "Celtics" atlikušas četras spēlēs un nākamo maču Porziņģa pārstāvētā komanda aizvadīs otrdien, kad viesos tiksies ar Milvoki "Bucks" basketbolistiem.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi