Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Porziņģis: Uzņemos atbildību par šo zaudējumu

Piektdien demonstrētais sniegums Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlē pret Milvoki Bucks nebija tas labākais, tāpēc Kristaps Porziņģis uzņemas atbildību par Dalasas Mavericks zaudējumu, pēcspēles preses konferencē pauda basketbolists.

Jau ziņots, ka Porziņģis piektdien guva 15 punktus NBA regulārā čempionāta spēlē, kurā viņa komanda Dalasas Mavericks viesojās pie Milvoki Bucks.

Mavericks ar rezultātu 109:112 (23:30, 24:25, 34:29, 28:28) zaudēja Bucks.

Porziņģis šajā mačā laukumā pavadīja 29 minūtes, kuru laikā realizēja četrus no 12 divpunktu metieniem, divus no septiņiem tālmetieniem un vienu no diviem soda metieniem.

Tāpat viņš izcīnīja desmit atlēkušās bumbas, veica vienu rezultatīvu piespēli, bloķēja divus metienus, pieļāva četras kļūdas un vienu reizi pārkāpa noteikumus. Mavericks ar Porziņģi laukumā iemeta par septiņiem punktiem mazāk nekā ielaida.

Porziņģis spēlē pret Bucks laukumā pavadīja 29 minūtes, kas viņam šosezon bijis lielākais spēles laiks. Iepriekšējā spēlē pret Šārlotas "Hornets", kas liepājniekam bija pirmais mačs šosezon, Porziņģis nospēlēja nedaudz vairāk par 21 minūti.

"Fiziski jutos labi, jo biju diezgan "svaigs" pēc pagājušās spēles," pēc zaudējuma pret Bucks teica Porziņģis. "Biju pārsteigts, ka nospēlēju tik ilgu laiku. Būtu priecājies, ja par to zinātu iepriekš, jo tādējādi aizvadītu mierīgāku spēli. Aizvien cenšos atgūt spēļu ritmu un pieņemt pareizos lēmumus, bet šajā spēlē neesmu līdz galam apmierināts ar savu sniegumu."

Porziņģis neslēpa, ka uzvara pret Bucks "izslīdējusi" no rokām, bet drīz jau priekšā nākamā spēle, kurā viņš lūkos uzlabot savu sniegumu.

"Bija vairākas lietas, ko varēju darīt labāk, kas arī mainītu spēles rezultātu. Uzņemos atbildību par šo zaudējumu," pauda basketbolists.

Latvijas basketbolists spēlē pret Bucks aptuveni desmit sekundes līdz finālsvilpei izpildīja neprecīzu tālmetienu, kas komandai varēja dot viena punkta pārsvaru. Liepājnieks uzsvēra, ka viņam vēl nedaudz jāatgūst pārliecība par saviem spēkiem, lai šādos brīžos metiens tiktu izdarīts ar vēsu prātu, nevis ātri un sasteigti.

"Varēju iemest šo metienu un mēs būtu priekšā par vienu punktu. Aizvien neesmu atguvis spēļu ritmu, tāpēc turpināšu strādāt. Agrāk vai vēlāk spēlēšu līmenī, kurā spēlēju iepriekš," pārliecināts bija Porziņģis.

Nākamo spēli Mavericks svētdien aizvadīs pret Čikāgas Bulls.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi