Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Zemgale un Dinamo grauj, spēli Elektrēnos pārtrauc

Rīgas Dinamo trešdien Optibet Hokeja līgas (OHL) spēlē izcīnīja pārliecinošu uzvaru, kamēr Kauņā, arī gūstot desmit vārtus, pie panākuma tika Latvijas čempione Zemgale/LLU, bet spēli Elektrēnos sliktās ledus kvalitātes dēļ nācās pārtraukt.

"Dinamo" savā laukumā ar rezultātu 10:2 (0:0, 5:1, 5:2) sagrāva DLSS/"Dinaburga" vienību.

Uzvarētāju rindās ar četriem rezultativitātes punktiem (1+3) izcēlās Sandis Grīnbergs, kamēr trīs punktus (1+2) sakrāja Juris Ziemiņš, bet pa vienai ripai Daugavpils vārtos raidīja Andrejs Bogdanovs, Reinis Demiters, Aleksandrs Galkins, Miķelis Rēdlihs, Ņikita Priede, Emīls Ezītis, Renārs Cipruss un Patriks Zabusovs.

Daugavpils vienības labā abus vārtus guva Edgars Petrovs, kuram abās reizēs asistēja Ivo Haritonovs.

Rīdzinieku vārtus sargāja Rūdolfs Gusts Lazdiņš, kurš tika galā ar 14 pretinieku metieniem, kamēr otrā laukuma galā 29 metienus atvairīja Ralfs Parolis, un ar vēl trīs metieniem tika galā Mihals Knops.

Tikmēr cita spēle, kurā Elektrēnu "Energija" uzņēma "Mogo"/LSPA, tika pārtraukta jau pirmajā trešdaļā sakarā ar ledus kvalitātes problēmām. Mača pārtraukšanas brīdī ar 2:0 vadībā bija Latvijas komanda.

Vēl "Zemgale"/LLU izbraukumā ar rezultātu 10:1 (2:0, 6:1, 2:0) sagrāva Kauņas "City".

Kevins Strādnieks Jelgavas komandas rindās izcēlās ar diviem gūtiem vārtiem, kamēr trīs rezultatīvas piespēles izdarīja Roberts Petrovičs, un 1+2 sakrāja Renarts Džerods Alksnis un Rainers Rullers. Pa vienai reizei pretinieku vārtsargu pārspēja Silvestrs Uvis Lazarenoks, Kristaps Kristiņš, Kristaps Roķis, Artūrs Homjakovs, Artūrs Karaša un Ričards Bernhards.

Vienīgos vārtus "City" labā guva Artjoms Starovoitovs.

Turnīra tabulas galvgalī atrodas "Mogo"/LSPA, kas trīs mačos tikusi pie tikpat uzvarām, tālāk sekojot "Zemgale"/LLU ar divām uzvarām un zaudējumu pagarinājumā un Hokeja skolai "Rīga" ar diviem panākumiem. Rīgas "Dinamo" ar vienu uzvaru pamatlaikā un vienu panākumu pagarinājumā ieņem ceturto vietu. Piektā ir Viļņas "7bet-Hockey Punks", "Prizma" ieņem sesto vietu, septītā ir Elektrēnu "Energija", kurai seko Daugavpils "Dinaburga" un Kauņas "City", pēdējām četrām komandām esot bez uzvarām.

Šosezon līgā spēlēs deviņas komandas - sešas no Latvijas ("Zemgale"/LLU, "Mogo"/LSPA, "Dinamo Rīga", Hokeja skola "Rīga", Rīgas "Prizma" un Daugavpils "Dinaburga") un trīs no Lietuvas Kauņas "City", Elektrēnu "Energija" un Viļņas "7bet-Hockey Punks").

Visas regulārā čempionāta spēļu tiešraides ir skatāmas televīzijas kanālā TV4 un interneta platformā "Sportacentrs.com".

2021./2022.gada sezonā savu pirmo Latvijas čempionu titulu izcīnīja Jelgavas "Zemgale"/LLU, sērijā ar 4-0 pieveicot līdzšinējo čempioni "Olimp"/"Venta 2002".

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi