Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +18 °C
Skaidrs
Otrdiena, 14. maijs
Elfa, Elvita, Aivita, Krišjānis

Samsung sagaida lielas problēmas, jo nebūs idejas kuras kopēt

Tieši ar šādu viedokli, ka lielajam elektronikas gigantam būs problēmas, jo nebūs no kā „aizņemties” idejas, klajā nākuši Korejas lielākās brokeru un investīciju firmas KDB Daewoo Securities speciālisti. Viņi uzskata, ka Samsung sagaida ļoti problemātiska situācija, ja viņu gaidāmais viedtālrunis Galaxy S5 nebūs patiešām revolucionārs produkts.

„Izskatās, ka Samsung trūkst ideju inovācijām, jo viņi līdz ar Apple vadītāja Stīva Džobsa nāvi ir zaudējuši piemēru, kuru kopēt” ir teikts KDB Daewoo Securities ziņojumā.

Tāpat šie analītiķi uzskata, ka diezin vai jaunais Samsung flagmanis spēs radīt lielu interesi, un jau neilgu laiku pēc savas debijas tas pazudīs starp līdzīgiem citu ražotāju produktiem. Tāpat arī neskatoties uz lielajiem Samsung ieguldījumiem pētījumu un attīstības (R&D) jomā, kuri ir $10,2 miljardi, kompānija nav spējusi laika periodā no 2012. gada jūnija līdz 2013. gada jūnijam apsteigt Apple un Google.

Eksperti no firmas Booz and Company uzskata, ka tur vainojama neracionāla līdzekļu sadale, un arī tas, ka Samsung jau ar pirmās Galaxy ierīces klajā nākšanas brīdi ir piešķirta kopētāju slava.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko