Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Otrdiena, 21. maijs
Ingmārs, Ernestīne, Akvelīna

Nedēļas horoskops: 10. - 16. maijs

Nedēļas horoskopu 10. - 16. maijam piedāvā izdevums SestDiena.

AUNS. Būsit aktīvi un spara pilni. Domājiet labas domas, tiecieties ar gaišiem cilvēkiem. Darbā nelaidiet garām apstākļu sakritības – izmantojiet tās savā labā. Nokārtojiet neatliekamas papīra lietas, noteikti noslēdziet sadarbības līgumus – gādājiet, lai viss notiek likuma ietvaros. Kāds lēmums var no jums prasīt drosmīgu izšķiršanos. Izdosies brauciens darba darīšanās. Ja balsosit par pārmaiņām, varat gūt ienākumus sava uzņēmuma labā. Uz īsu laiku var pārtrūkt ierastais papildu darbs. Nogaidiet vai meklējiet ko jaunu. Kāds var ienest romantiskas vēsmas jūsu noslēgtajā privātajā dzīvē.

VĒRSIS. Jutīsities viegli saguruši, no sliedēm var izsist pat sīkumi. Māks bezmiegs un būs svārstīgs garastāvoklis, saasināsies intuīcija. Veltīsit sevi karjerai, gribēsit atkal un atkal visiem pierādīt savas spējas. Droši bruģējiet ceļu nākotnē! Lielas naudas gan nebūs, tāpēc lieki netērējiet to, kas jums ir. Ģimenes dzīvē gaiši mirkļi mīsies ar nemieru. Neatliks pietiekami daudz laika tuvajiem cilvēkiem un attiecībām – tas radīs spriedzi. Starp dzīvesbiedriem var uzliesmot greizsirdība. Cietīs bez vainas vainīgie, taču, ja apkārtējie neiejauksies un jums pietiks prāta nelēkt uz ecēšām, viss nokārtosies.

DVĪŅI. Atslābiniet saspringtos nervus, bet saglabājiet paškontroli riskantā situācijā. Lecīgums radīs nesaprašanos darbavietā. Neapdomāts vārds var izjaukt draudzības pamatus. Izvairieties no steigas. Šaubas un nemieru kliedējiet savējo vidū. Tiksit gan apčubināti, gan mīlēti. Neļaujieties vājībām! Atturiet atvases no pulcēšanās kompānijās vakara stundās. Izplānojiet brīvās dienas. Atbalstiet tuvos cilvēkus viņu centienos. Ja atļauj veselības stāvoklis, tiecieties ar draugiem un tuviniekiem. Labā garastāvoklī kopīgi rosoties virtuvē, nepiespiesti atrisināsit būtiskus jautājumus.

VĒZIS. Emocionāli dzīvosit līdzi aktualitātēm. Sekmīgs radošais darbs. Ieinteresētie cilvēki būs ļoti pretimnākoši. Apdomība naudas lietās ļaus izvairīties no zaudējuma, taču nejauciet aprēķinu ar skopumu. Prātu nodarbinās mīļo cilvēku drošība. Pienācis laiks mīļu un tuvu attiecību nostiprināšanai. Neraugoties uz klapatām, ko sagādās spurainā atvase, palīdziet un atbalstiet savu bērnu. Iespējams ilgi gaidīts ciemiņš no tālienes. Rīkojieties tā, lai radu saime lepotos ar jums. Organizējiet mīļos kopīgiem darbiem un laika pavadīšanai. Rūpējieties par to, lai jūsu ledusskapī nekad nebūtu tukšu plauktu.

LAUVA. Panāksit labu lietu virzību savā jomā. Stabilas attiecības ar kolēģiem, ja vien neļausit izpausties sliktajam noskaņojumam. Dariet darbus bez steigas, visu kārtīgi saplānojiet. Pārliecinieties, ka apstākļu maiņas dēļ nav apdraudēts nopietns darījums. Šajā periodā labāk uzturēties ģimenē, nevis skaļās kompānijās. Viegli tiksiet galā ar mājas soli. Nekļūstiet par kategorisku kontroles mehānismu atvašu dzīvē. Bērni negribēs jums pakļauties, un tas var radīt sarūgtinājumu un problēmas. Taču atcerieties, ka atvašu lidojumi un kritieni vairs nav atkarīgi no jums. Tuvais cilvēks augstu vērtēs jūsu atbalstu.

JAUNAVA. Ļoti mainīgi apkārtējie apstākļi un līdz ar to arī garastāvoklis. Labas domas un sekmīgs darbs palīdzēs notiekošo darīt cerīgāku. Valdiet savu straujumu. Ātri rezultāti nekad nav tie labākie. Ja gadās neveiksme, pacentieties ātrāk atgūties. Viegli noregulēsit ar dokumentāciju saistītus sarežģījumus biznesā. Ar savu klātbūtni un rūpēm palīdziet kādam pārvarēt grūtu dzīves posmu. Vēlēsities dominēt mājinieku vidū – ne vienmēr tas izdosies, bet nedusmojieties par to. Sabalansējiet ambīcijas ar ģimenes plāniem. Ikdienu krāsaināku darīs ar vai bez iemesla rīkota maza mājas ballīte.

SVARI. Pavasara atmodas noskaņu laiks, problēmas vairs nešķitīs tik nomācošas. Viss būs – tikai mazliet pacietieties! Ikdienā paveiciet neatliekamās lietas. Novērtējiet kolēģus, pulcējiet ap sevi gudru komandu. Svarīgāka par darīšanu būs plānošana. Atturieties no steigā pieļautām kļūdām. Pieņemiet kolēģa nesavtīgi sniegtu padomu. Neveiciniet lišķību un glaimus. Gādājiet par cieņu un saprašanos mājās. Sakārtojiet ziemas drēbes vasaras guļai. Uzklausot bērnu vēlmes, iegādājieties atvasēm vasarai vajadzīgo. Laikus domājiet par garāka ceļojuma plāniem. Neatlieciet rūpes par kapu sakopšanu.

SKORPIONS. Negaidīts notikumu pavērsiens var likt ar citu skatu izvērtēt apkārt notiekošo. Intuitīvi sajutīsit dezinformāciju. Sarežģījumus kolēģu starpā risiniet, labvēlīgi izrunājoties. Sāks virzīties kāda iestrēgusi ideja vai darbs. Negaidīts priekšlikums mulsinās, tomēr viss beigsies pārsteidzoši labi. Veiksies, ja pratīsit glabāt uzticēto noslēpumu. Varat atrast pirms kāda laika pazudušu priekšmetu vai dokumentu. Vēlams atdot vismaz daļu no sava parāda. Samulsinās atvases pārsteidzošie nākotnes plāni, taču nesāciet ar noraidījumu. Apspriedieties. Uzticams draugs alks pēc jūsu atzinības.

STRĒLNIEKS. Laiks ritēs savu gaitu bez lieliem satraukumiem. Turpiniet strādāt savā jomā, precizējiet tuvākos darbus. Pierakstiet vērtīgas atziņas. Būs jāaizstāv kāds projekts. Uzmanieties no neprecīzas izteikšanās. Kāds var apstrīdēt jūsu piedāvājumu, taču saņemsit vairākuma atbalstu. Tikšanās, labas sarunas. Kādā brīdī būs nepieciešama vienatne domu apkopošanai. Negaidītus jaunumus sabiedrībā pareizi uzskatīsit par baumām. No sirds parūpējieties par jaukiem vakariem mājās – var pasēdēt gan ar mīļoto un atvasēm, gan draugu pulciņā. Labā noskaņojumā mājās veiciet iecerētos uzlabojumus.

MEŽĀZIS. Tieši tagad svarīgi uzturēt labu garastāvokli. Darba vidē būs jaunievedumi un reformas, taču saglabājiet visu, kas līdz šim devis labus rezultātus. Apkārtējie cilvēki svarīgā pasākumā var apšaubīt jūsu kompetenci. Neejiet par galvotāju mazpazīstama cilvēka darījumos. Esiet atklāti un atbildīgi par savu rīcību nesenā pagātnē. Nepalaidiet garām nozīmīgu tikšanos. Neatkarīgi no vecuma tuvākajā laikā apdomāsit izglītības papildināšanu. Ar iekšēju mieru varēsit kalnus gāzt. Nežēlojiet labus vārdus, mīļumu un smaidus cilvēkiem. Arī jūs saņemsit sapratni un atbalstu.

ŪDENSVĪRS. Jutīsities viegli saērcināti. Neatkarīgie gribēs visu kārtot patstāvīgi – tas var kaitināt palīdzēt gatavos. Analizējiet savu rīcību, pašlaik galvenais ir pārdomāti soļi un situācijas izpratne. Var nākties sniegt atbalstu nepatiesi apvainotajam. Laipni, bet nelokāmi paudiet savu nostāju. Daudzās lietās palīdzēs vien sirsnīgs smaids. Samērojiet spēku rezerves, jo māks pavasara nogurums. Gādājiet par pienācīgu atpūtu, vēlams īss atveseļošanās kurss vai netāls ceļojums. Spēki ātri atgriezīsies. Tuvā cilvēkā atradīsit sapratni un stingru atbalstu. Nesvārstieties.

ZIVIS. Samērā veiksmīgs periods. Atjaunosit ieplaisājušās attiecības. Sekmīgs radošs darbs literārā un kino jomā. Profesionālās ambīcijas virzīs arvien tālāk un augstāk. Pastiprinātu uzmanību prasīs komunikācija ar kolektīvu. Maziniet valdonīgumu raksturā, taču stipriniet savu autoritāti. Mērķtiecīgi virziet darbus plānotajā gultnē. Kolēģi uzticēsies, ja redzēs gaidītos rezultātus. Tos sasniegsit ar precizitāti, perfektu ideju realizāciju un izpildi. Ģimenei svarīgi apzināties, ka esat mīļo cilvēku stiprais plecs. Neizlaidiet no acīm atvašu aktivitātes, ja bērniem pēkšņi uzrodas jauni paziņas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko