Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Laiks svinēt nelielu izaugsmi

Šā gada trešajā ceturksnī, salīdzinot ar 2018. gada trešo ceturksni, Latvijas iekšzemes kopprodukts (IKP) pēc sezonāli un kalendāri neizlīdzinātiem datiem palielinājies par 2,9%, liecina Centrālās statistikas pārvaldes (CSP) apkopotie dati. ​"Faktiskajās cenās IKP trešajā ceturksnī bija 8,1 miljards eiro," vēsta CSP un norāda, ka, salīdzinot ar otro ceturksni, "pēc sezonāli un kalendāri izlīdzinātiem datiem IKP ir palielinājies par 0,7%".

Top komentāri

Pravietisnejaukais
P
Man brīžiem šķiet, ka t.s. "ekonomikas pieaugums" ir pacelts tādā kā elka līmenī... . Protams, ir jauki, ka Dievs žēlīgi ļauj mums rosīties un, mūsu nešķīstībai par spīti, vēl arī dod iespēju materiāli bagātināties. Bet, ja godīgi - labi, ka vispār varam eksistēt - ar "pieaugumu", vai bez...!
solon
s
Pēc šahistes "dāvanas" Latvijas 100 gadei, es, kā pašnodarbinātā persona (un algots darbinieks) iz-jūtu tikai ienākumu samazināšanos lielāku nodokļu dēļ. Kāda izaugsme?! Kam?! Pie siles esošiem? Nu ne jau prastai tautai - nodokļu maksātājiem!
VVZ
V
Aha- "izaugsme" uz nodokļu celšanas rēķina, pie tam mazāka par inflāciju. Tagad varam svinēt un rīt ar abiem galiem- kāds prieks, kāda laime! Dežavū sajūta- kā Brežņeva laiku pēdējos gados- tikuntik čuguna tonnas izlietas un tikuntik pudu labības nokults, bet kā paliek sūdīgāk, tā paliek... Ko mēs gribam apmānīt- paši sevi??? Svinētāji....
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses