Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 16. maijs
Edijs, Edvīns

Vairākām ministrijām piešķirs apropriāciju līdzekļus vairāk kā 2 miljonu apmērā

Saeimas Budžeta un finanšu komisija ceturtdien atbalstīja valsts budžetā noteikto apropriāciju palielināšanu Ekonomikas, Satiksmes un Iekšlietu ministrijām kopumā 2 083 196 latu apmērā.

„Komisijā šodien atbalstījām apropriācijas palielināšanu Ekonomikas ministrijai kopumā par 83 196 latiem, taču noraidījām ministrijas lūgumu palielināt apropriāciju 43 gaisa kondicionēšanas iekārtu iegādei un uzstādīšanai tās darba telpās,” pauda Budžeta un finanšu komisijas priekšsēdētājs Jānis Reirs.

Finansējums 23 000 latu apmērā nepieciešams četru jaunu Latvijas ārējo ekonomisko pārstāvniecību atvēršanai Lietuvā, Ukrainā, Baltkrievijā un Ķīnas Tautas Republikā, bet 15 000 latu - konkursa Eksporta un inovācijas gada balva 2011 nodrošināšanai.

Finansējums ministrijai arī nepieciešams, lai izpildītu spriedumu civillietā, kas nosaka piedzīt no Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras nepilnus 6 000 latu SIA L Ceļotājs saistībā ar dalību izstādēs Balttour 2008 un ITB Berlin.

Komisijā atbalstīta arī apropriācijas palielināšana 20 000 latu apmērā portāla www.latvia.travel aplikāciju izstrādei, kas piemērotas IPad, IPhone un Android telefoniem. Tas ļaus Latvijas tūrisma objektiem piesaistīt vairāk apmeklētāju, jo mūsu valsts viesiem būs iespēja informāciju par ievērojamākajām vietām iegūt mobilajās ierīcēs gan ceļojuma laikā, gan jau to plānojot, liecina Ekonomikas ministrijas informācija.

Komisija ceturtdien atbalstīja arī apropriācijas palielināšanu par 1,2 miljoniem latu Satiksmes ministrijai saistībā ar Rīgas domes piedalīšanos Ziemeļu koridora projektā un Iekšlietu ministrijai gandrīz 800 000 latu apmērā robežsardzes funkciju nodrošināšanai, tostarp sekmīgai starptautisko operāciju norisei un atlīdzībai un piemaksām par nakts darbu operācijās iesaistītajām Valsts robežsardzes amatpersonām.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Liela loma ir izglītībai

Lai gan Latvijas jaunuzņēmumu ekosistēma vēl ir salīdzinoši neliela un tikai attīstās, kopumā tā aug pareizajā virzienā. Jau patlaban ir vairāki veiksmes stāsti, kad biznesa sācēji izauguši par lie...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses