Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 23. septembris
Vanda, Veneranda, Venija

FOTO: Topošā apartamentu viesnīca Carillon Aparthotel nosvin spāru svētkus

Atzīmējot ēkas augstākā būvniecības punkta sasniegšanu, 20.septembrī topošajā apartamentu viesnīcā Carillon Aparthotel nosvinēti spāru svētki. Jaunā viesnīca tiek būvēta, pilnībā rekonstruējot ēku Vecrīgā, Pils ielā 13, kas atrodas apmēram 100 m attālumā no Doma laukuma.

Jaunā viesnīca atradīsies pirmskara laika 6.stāvu mūra ēkā, kurā savulaik atradušies gan dzīvokļi, gan biroji.  Ēkas kopējā platība pēc rekonstrukcijas būs vairāk nekā  5000 m2.

Jaunās viesnīcas atvēršana paredzēta 2025. gada otrajā kvartālā. Tajā atradīsies 61 no jauna izbūvēts apartaments. Būs pieejami apartamenti gan ar skatu uz Doma baznīcu, katrā numurā būs ierīkota virtuve, tāpat vairākos numuros tiks izbūvētas terases.

Investīcijas viesnīcas izveidē veic AmberStone Group, AS meitas uzņēmums AmberStone Hotels, SIA, kura plānotais ieguldījums  caur savu meitas uzņēmumu Carillon Apathotel, SIA  būs vairāk nekā 12 miljonus eiro.

Ēkas rekonstrukcijas darbu ģenerāluzņēmējs ir Pillar Contractor, SIA. Projekta arhitekti ir arhitektu birojs Vilnis Mičulis Arhitekti.  Dizainu veido Kristīna Reinberga un Vilnis Mičulis Arhitekti.

AmberStone Hotels, SIA ir uzsākusi Keystone Collection viesnīcu ķēdes izveidi, un Carillon Aparthotel būs otrā viesnīca, kas iekļauta šajā ķēdē. Pirmā ķēdes viesnīca Konventa Sēta Hotel pēc rekonstrukcijas oficiāli tika atklāta 2024.gada maijā. Abas viesnīcas pārvaldīs uzņēmums Keystone Management, SIA. Vēl plānošanas procesā ir 4 zvaigžņu viesnīca Vecrīgā, kas arī tiks iekļauta Keystone Collection viesnīcu ķēdē.

Viesmīlības pakalpojumi ir viens no būtiskajiem AmberStone Group, AS biznesa virzieniem. Lai to efektīvi pārvaldītu, 2016. gadā tika dibināts AmberStone Hotels, SIA, kura grupā ietilpstošiem uzņēmumiem pieder vai atrodas lietošanā nekustamie īpašumi, kuros šobrīd izvietotas šādas darbojošās viesnīcas: Konventa Sēta Hotel, Rija VEF Hotel, kā arī Rija Old Town Tallinā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses