Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Latvijas Bankas prezidents jāizvēlas izsvērti un nesasteigti

Būtu jāmainās visai komandai, tomēr, ņemot vērā Latvijas Bankas neatkarību, tas var notikt pakāpeniski līdz 2022.–2023. gadam, kad lielākajai daļai padomes locekļu beigsies pilnvaru termiņi, – intervijā Romānam Meļņikam saka kādreizējais (laika posmā no 2004. līdz 2016. gadam) Latvijas Bankas padomes loceklis Leonīds Gricenko.

Top komentāri

zvirbulēns
z
LB vieta un loma tiek krietni pārvērtēta, tantes un onkuļi tur neko lāga nedara, jo pa lielam i neko darīt nevajag. Mērīt temperatūru var, bet ne jau nu tik intensīvi, jo no šis nodarbes jēga tuvu zerro. Īsi sakot, LB šodien ir liela cūka, bet vilniņa īsa.
ko dara
k
Var jau stāstīt, cik LB ir svarīga, bet tad arī būtu svarīgi kaut kā pastāstīt, ko tā īsti dara. Domāju, ka absolūtais vairākums to vispār nezina. Spriežot pēc ziņām, LV nodarbojas ar valūtas kursu tabuliņas (centrālā vieta mājas lapā) un jubilejas monētu ražošanu. Un pēc visiem pēdējos gados notikušajiem LV banku krahiem, diez vai kāda ticību LB ir vairojuši. Vai kaut kas izmainītos, ja tāda LB vispār nebūtu?
Emma
E
Aicinu jūs uz privātu latviešu seksa klubu - www.GetMeets.com
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vairākums grib palikt

Neatkarīgi no tā, vai Lieldienas tiek uztvertas kā reliģiski svētki vai kā gadalaiku maiņa, šis ir pārdomu brīdis, kad prātojam arī par to, cik labi mēs jūtamies savā valstī.

Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē