Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +1 °C
Skaidrs
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Nemiro: "atsēdētāju" Latvenergo padomē vairs nebūs

"Neredzu nekādu lietderību pirkt daļas gāzes tirdzniecības uzņēmumā, kurš pērk gāzi tikai un vienīgi no Krievijas. Ja Krievijas pusē uz politiska lēmuma tiktu aizgriezts gāzes krāns, sakiet, lūdzu, cik maksās Latvijas gāze tad?" Latvenergo padomes ieceri par teju 50 miljoniem eiro pirkt mazākuma akcijas Latvijas gāzē intervijā asi kritizē ekonomikas ministrs Ralfs Nemiro (KPV LV), pirmo reizi tik detalizēti skaidrojot galveno iemeslu savam politiskajam lēmumam atlaist dāsni atalgoto, ar partiju ietekmi saistīto padomi.

Top komentāri

Itamars Toledano
Latv-energo it NOZIEDZĪGA organizācija ne tikai Latvijai un latviešiem, bet gan cilvēces un Dieva priekšā, un tās saknes ELLĒ atrodas. Jo izgudrot tik sātaniskus tarifus, kur elektrības tarifa vietā jāmaksā milzu summas par tās PIEGĀDI (it kā ūdeni, gāzi un preces veikalos NEPIEGĀDĀTU), ABONĒŠANAS maksu, PIESLĒGUMA maksu, OIK, OIKa PIESLĒGUMA maksu un tamlīdzīgi ir paša sātana cienīgs izgudrojums, un nemaz nebrīnīšos, ja tas izrādīsies Šķēles, NA un ZZS pirksts.
.
.
Kam tāda padome vajadzīga? Vēl plēsonīgākus tarifus ieviest vai kādu OHUIK izdomāt???
M. Krastiņš
M
Biju labākās domās par ārzemju latviešiem, kuri atgriezās Latvijā. Bet Rubesa un vēl virkne ārzemju tautiešu, kā arī no Krievijas uz Latviju atpakaļ atbraukušie Ādamsons, Turlajs u.c. krietni lika man pārskatīt savas domas par ārzemju tautiešiem.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Politiskās intrigas

Tikai ar vienas dienas starpniecību varējām vērot divus savstarpēji nesaistītus un reizē saistītus piemērus, kā politiķi ļoti līdzīgas situācijas mēģina izdekorēt sev vēlamā izskatā.

Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē