Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Otrdiena, 7. maijs
Henrijs, Jete, Henriete, Enriko

Aprīļa sākumā Ķīpsalā notiks izstādes aktīvās atpūtas cienītājiem

No 5. līdz 7. aprīlim Ķīpsalā notiks aktīvās atpūtas un sporta izstāde Atpūta un sports 2013, izstāde Medības un makšķerēšana 2013, laivu un jahtu izstāde Baltic Boat Show 2013 un motociklu un aksesuāru izstāde Motocikls 2013.

Trīs dienas ceļotāji, atpūtnieki, velobraucēji, ekstrēmās atpūtas piekritēji, motobraucēji, mednieki, makšķernieki, laivotāji un visi, kam aktīvā atpūta ir būtiska dzīves sastāvdaļa, Ķīpsalā varēs iegūt plašu informāciju par aktīvai atpūtai vai savam hobijam nepieciešamo inventāru un aprīkojumu, uzklausīt speciālistu padomus, kā arī vērot dažādas sacensības un paraugdemonstrējumus.

Visas trīs izstādes dienas spēkiem mērosies Latvijas spēkavīri. 6. un 7. aprīlī notiks Latvijas čempionāts spēka trīscīņā. Savukārt 5. aprīlī notiks Latvijas Neredzīgo sporta savienības spēka čempionāts trīscīņā, Latvijas II čempionāts spēka cīņā un ārmrestlinga sacensības. 

Visas izstādes dienas motohalles arēnā varēs vērot motomodelīšu un automodelīšu ar iekšdedzes dzinējiem, radiovadāmo helikopteru un lidmašīnu paraugdemonstrējumus. Arī apmeklētāji varēs iemēģināt roku automodelīšu vadīšanā vai izmēģināt radiovadāmo helikopteru un lidmašīnu vadīšanu simulatorā.

Izstādē Atpūta un sports piedāvās plašu preču un pakalpojumu klāstu – sākot no sporta apģērba, teltīm, trenažieriem, velosipēdiem, paraplāniem un kaitingiem līdz pat ceļošanai ērtajām motormājām. Būs arī aktuālākā informācija par atpūtas un ceļojumu iespējām un dažādiem sporta veidiem. Arī paši apmeklētāji varēs iesaistīties dažādās aktivitātēs un izmēģināt spēkus vienā vai otrā sporta veidā.

Medniekus izstādē Medības un makšķerēšana 2013 gaidīs plašs medību ieroču piedāvājums, kā arī optika, medību aksesuāri, apģērbs un aprīkojums medību saimniecībām. Kompetenti speciālisti semināros un diskusijās apspriedīs nozares aktualitātes, tādējādi pulcējot plašu mednieku auditoriju. Tiks atklāta žurnāla Medības. Makšķerēšana. Daba galvenā redaktora Didža Pakalna ceļojošā fotoizstāde Starpelpa. Tie, kas sen jau sapņojuši kļūt par mednieku, Latvijas Mednieku savienības un Latvijas Mednieku asociācijas stendā varēs uzzināt, kas nepieciešams, lai realizētu savu sapni.

Savukārt plašā makšķernieku saime Ķīpsalā atradīs visu nepieciešamo, lai papildinātu savu makšķerēšanas piederumu klāstu, kā arī iegūtu informāciju par inventāra nomas iespējām un labākajām copes un atpūtas vietām. Piemēram, tiem, kas vēlas ķert lielo zivi ne tikai Latvijas ūdeņos, tiek piedāvāta makšķerēšana un jauka atpūta Somijā, Turku arhipelāgā.

Izstādē Baltic Boat Show 2013 savukārt būs pārstāvēta pasaulē vadošo motorjahtu, kuteru un motorlaivu ražotāju produkcija. Tāpat interesenti varēs uzzināt par laivu un ūdensmotociklu nomu un to remontu. Tiks piedāvāti arī dažādi ūdensceļojumu maršruti.

Lai veiksmīgi sagatavotos jaunajai motosezonai, visi motobraucēji, motosportisti un motofani ir gaidīti izstādē Motocikls 2013, kur būs aplūkojami jaunākie dažādu zīmolu un modeļu motocikli, motorolleri un kvadricikli. Motoklubu pārstāvji iepazīstinās ar savu darbību un plānotajiem gaidāmās sezonas pasākumiem. Izstādē tiek plānoti arī dažādi šovi un paraugdemonstrējumi. Līdztekus jaunāko modeļu dzelzs rumakiem ne mazums pozitīvu emociju un nostalģijas sagādās unikāla, lielākā vēsturisko JAWA un ČŽ modeļu kolekcija. Tajā būs aplūkojami motocikli, sākot no četrdesmito gadu beigām līdz pat mūsdienām.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vācu trestera reģioni

Gandrīz visos Vācijas vīnkopības apgabalos vīnkopji destilē arī savu vīnogu spiedpaliekas, ja vien viņiem ir oficiāla atļauja to darīt.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko