Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Sestdiena, 4. maijs
Viola, Vizbulīte, Vijolīte

Augstpapēdenes vai mokasīni - kurus apavus ziemai izvēlas īstas dāmas?

Pirmais sniegs vairs nav aiz kalniem. Ārā kļuvis nepatīkami vēss. Bez ziemas mēteļa, cimdiem, cepures un zābakiem nudien vairs neiztikt. Bet kā pielāgot savam stilam zābakus - lai ir ērti un sievišķīgi? Obligāti jāizvēlas augstpapēdenes?


Stāsta Sieviešu Kluba eksperte Zanda Krancmane, modeļu skolas vadītāja:

Esmu lasījusi ļoti daudz krievu pētnieka, modes mākslinieka Vasiļjeva grāmatas. Viņš ir izpētījis, ka patiesībā ziemas zābaki – augstpapēdenes ar 10 līdz 12 centimetru augstiem papēžiem – ir radušās tieši Krievijā. Nekur citur pasaulē augstos papēžos ziemā nemokās.
Krievijā sievietes to dara tādēļ, ka vēsturiski viņas skaitliski vienmēr bijušas mazāk par vīriešiem. Lai viņas kaut kā izceltos un darītu vīriešiem zināmu, ka šeit viņas tomēr ir, viņas izvēlējušās arī ziemā sevi mocīt uz augstajiem ziemas zābakiem un kurpēm. Ar to piesaistīt sev uzmanību.
Mūsu sievietēm tomēr ieteiktu, ka jāsaprot – katram laikam un katrai vietai ir savi piemērotie apavi. Ziemā noteikti tie ir apavi ar zemu papēdīti vai arī platformu. Šādi apavi ir stabili, ir ērti ar tiem iet un jūties drošāk, jo mazāk iespēju paslīdēt un nokrist uz ledus. Šorbīd pat izvēlēties ērtus un zemus apavus ir moderni! Veikalos ir tik plašas krāsu un dizainu variācijas mokasīniem! Lai nezaudētu sevī sievišķību, to var akcentēt ar citām apģērba detaļām vai dizaina elementiem.
Tā kā apavi uz papēža slaidina tēlu, tad ziemai var mēģināt atrast ērtus un stabilus zābakus arī ar nelielu papēdi. Tomēr galvenais priekšnosacījums – ērtums un siltums! uzsver Zanda Krancmane.

Raksts tapis sadarbībā ar sieviesuKlubs.lv

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko