Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +10 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Koncertzālē Palladium - grupas Jauns mēness 25 gadu jubilejas papildkoncerts

Piektdienas vakarā_ Palladium _koncertzālē notiks grupas Jauns mēness 25 gadu jubilejas koncerts, kas ir papildkoncerts jau decembrī izskanējušam jubilejas pasākumam.

Latviešu 90.gadu kulta grupa Jauns mēness pēc ilgāka pārtraukuma koncertā ar skatītājiem tikās jau 1.decembrī, līdz ar to izdevniecības Upe paspārnē tapa jubilejas koncerta ieraksts.

Pēc vairāk nekā desmit gadus ilga pārtraukuma Jauns mēness koncertzālē Palladium 1.decembrī pulcēja ap 1800 dažādu paaudžu klausītāju, izpildot nozīmīgākos un populārākos skaņdarbus no dažādiem grupas radošās darbības posmiem, informēja Positivus Music pārstāve Maija Anna Ludbārža.

Jauns mēness bija latviešu 90.gadu kulta grupa. Viena no slavenākajām un savdabīgākajām latviešu grupām Jauns mēness nolēma apvienoties, lai nosvinētu 25 gadu jubileju kopš ansambļa dibināšanas.

Pagājušā gadsimta 90.gadu beigās tika nolemts Jaunam mēnesim dot bezalgas atvaļinājumu. Galvenais iemesls bija sajūta, ka ansambli pārņēmušas radošas mokas. Ja dziesmas vairs nenāk viegli, tad jāizdara secinājumi. Bet tos vislabāk ir izdarīt katram atsevišķi, grupas izjukšanas iemeslus skaidroja Ainars Mielavs.

2005.gadā bijušie grupas Jauns mēness dalībnieki Ainars Mielavs, Gints Sola un Juris Kroičs izveidoja grupu Mielavs un Pārcēlāji, taču līdz šim jubilejas gadam mūziķi vienmēr bija stingri atteikuši ikvienam piedāvājumam atkal apvienot grupu Jauns mēness.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Zirnis joko - 28.03.2024

Fitnesa aproces ir tas pats, kas tamagoči, tikai šajā gadījumā tas dumjais dzīvnieks, kuram tu mēģini neļaut nomirt, esi tu pats.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko