Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Sestdiena, 11. maijs
Milda, Karmena, Manfreds

Konventa Sētā notiks tradicionālais vīna festivāls

15.jūnijā un 16.jūnijā viesnīcas Konventa Sēta iekšpagalmā Rīgā notiks tradicionālais Vīna festivāls 2012, kas vienkopus pulcēs Latvijas vīna baudītājus un ekspertus, dodot iespēju neformālā atmosfērā dalīties ar aktuālāko vīna pasaulē.

"Vīna festivāls ir lielisks pasākums, kas apvieno vīna entuziastus, profesionāļus un vīna baudītājus viena pasākuma ietvaros, kur iespējams nobaudīt šīs sezonas aktuālos vīnus. Tā ir lieliska iespēja padziļināt un paplašināt savas zināšanas un apmainīties viedokļiem ar līdzīgi domājošiem cilvēkiem," stāstīja Latvijas Vīnziņu asociācijas prezidents Raimonds Tomsons.

Šogad pasākumā varēs ne tikai vienkopus satikt vīnziņus, bet arī saņemt viņu ieteikumus, skaidrojumus par dažādu vīnu saderību ar ēdieniem, pastāstīja Kolonna Hotels Group administratīvā direktore Sigita Švarca.

Vīna festivāla mērķis ir iepazīstināt vīna cienītājus ar Latvijā pieejamo vīna sortimentu, kā arī veicināt un popularizēt vīna kultūras tradīcijas Latvijā.

Vīna festivālu 2012 15.jūnijā varēs piedalīties no plkst. 18.00 - 20.00, savukārt 16.jūnijā no plkst. 15.00 - 20.00. Ieejas biļetes varēs iegādāties viesnīcas Konventa Sēta viesu uzņemšanas nodaļā, kā arī uz vietas pasākumā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko