Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 9. maijs
Klāvs, Einārs, Ervīns

Londonā aizliedz reklāmu pret homoseksuālismu

Londonas mērs Boriss Džonsons aizliedzis uz Lielbritānijas galvaspilsētas autobusiem eksponēt konservatīvo kristiešu apmaksāto reklāmu, kura skan šādi: "Biju gejs un tagad lepns. Samierinies ar to!" Reklāmu bija paredzēts pirmdien uz divām nedēļām izvietot uz Londonas sarkanajiem divstāvīgajiem autobusiem. 

Reklāmas sauklis atdarina pirms neilga laika Londonā izvietoto homoseksuālisma atbalsta grupas reklāmu, kas skanēja šādi: "Daži cilvēki ir geji. Samierinies ar to."

Reklāma esot aizskaroša, jo vedinot domāt, ka homoseksuālisms ir kā slimība, kuru varot izārstēt, paziņojis Londonas mērs, aizliedzot kristiešu apmaksāto reklāmu. "Es neesmu gatavs ļaut, lai šāds ierosinājums vizinātos apkārt pa Londonu," sacīja B.Džonsons, vēsta Huffingtonpost.com

Londonas autobusi ne pirmo reizi kļuvuši par vietu, kur tiek rīkoti savdabīgi reklāmas kari. Pirms diviem gadiem atejisti uz transportlīdzekļiem izvietojuši reklāmu, kas vēstījusi: "Iespējams, ka Dieva nav. Beidz satraukties un baudi dzīvi". Pēc neilga laika kristieši uz autobusiem izvietojuši savukārt savu atbildes kampaņu. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko