Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Sestdiena, 4. maijs
Viola, Vizbulīte, Vijolīte

Pētījums: Jauna apģērba iegādei vidēji mēnesī tiek tērēti 34 lati

Jaunas drēbes 2-3 reizes mēnesī iegādājas 46% rīdzinieku, par tām tērējot vidēji 34 latus, liecina aksesuāru zīmola LeCordes rīkotās interneta aptaujas Rīgā dati.

Aptaujas rezultāti atklāja, ka 46% respondentu jaunu apģērbu iegādājas 2-3 reizes mēnesī, bet reizi divos mēnešos - 28% aptaujāto. Turklāt, jauna apģērba iegādei rīdzinieki tērē vidēji 34 latus mēnesī.

Pētījums liecina, ka ekonomiskās situācijas pasliktināšanās pēdējos gados ir būtiski mainījusi apģērba iepirkšanās paradumus - proti, 67% respondentu atzīst, ka iepērkas retāk, savukārt, nedaudz vairāk kā ¼ aptaujāto jeb 26% rīdzinieku to dara tik pat bieži kā agrāk.

Jauna apģērba iegādi iepriekš plāno 62% aptaujāto, tanī pat laikā, respondenti ik pa laikam veic arī neplānotus, t.s. mirkļa pirkumus - 19% respondentu tādus veic vismaz vienreiz mēnesī, bet 40% - reizi divos mēnešos.

Interesanti, ka gadījumos, kad ir jāapmeklē svarīgs pasākums, bet garderobē nav piemērota apģērba, 46% aptaujāto ir gatavi tādu iegādāties tieši šim nolūkam, 26% respondentu šādās situācijās izvēlas labāk sakombinēt vizuālo tēlu no jau esošajām drēbēm, bet 15% - dod priekšroku atsvaidzināt esošo apģērbu ar dažādiem piemērotiem aksesuāriem.

Joprojām populārākās iepirkšanās vietas ir tieši tirdzniecības centri, kur jaunu apģērbu visbiežāk iegādājas 42% respondentu, 9% - visbiežāk pirkumus veic interneta veikalos, 7% - parastajos veikalos, bet 5% jaunu drēbju iegādi vislabprātāk veic ārzemēs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko