Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Pirmdiena, 6. maijs
Didzis, Gaidis

Pippa Midltone kļuvusi par recepšu slejas autori

Pippa Midltone, Kembridžas grāfienes Ketrīnas māsa, savu ikdienu nolēmusi aizpildīt ar vēl vienu patīkamu nodarbi – viņa kļuvusi par Lielbritānijas veikalu tīkla Waitrose izdevuma recepšu slejas autori, ziņo ārzemju mediji.

„Mana sleja Pippas piektdienas nakts dzīres būs lieliska iespēja dalīties entuziasmā un kaislē, ko jūtu pret ēdienu un izklaidi. Nevaru vien sagaidīt, kad sākšu strādāt,“ P.Midltoni citē izdevums Hello!.

Kā zināms, Pippa pasaules uzmanību sev pievērsa māsas Ketrīnas un prinča Viljama kāzu laikā, kad pildīja līgavas māsas uzdevumus. Pateicoties milzīgajai popularitātei, P.Midltonei vēlāk izdevās noslēgt līgumu ar izdevniecību Penguin par grāmatas Celebrate izdošanu, kurā sniegti padomi un izklāstīti dažādu svētku svinēšanas paradumi. Tiek vēstīts, ka Ketrīnas māsai, kura ballītes organizēt iemācījusies no saviem vecākiem, kuriem pieder pasākumu un jubileju rīkošanas firma, par šo grāmatu samaksāts honorārs, kas rakstāms ar sešiem cipariem.

Pirmais Waitrose Kitchen izdevums, kurā būs lasāma Pippas sleja, nāks klajā 28.martā. „Pippa būs lielisks papildinājums žurnālam,“ sacījis Waitrose Kitchen redaktors Viljams Sivels, uzsverot, ka Midltone žurnālu bagātināšot ar savu milzīgo pieredzi, ko guvusi, strādājot savas ģimenes uzņēmuma labā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Spridzeklis, kam visgrūtāk nedarīt neko

Apmācot Jaunskotijas pīļu retrīveru, var nākties iziet cauri visai attiecību gammai, bet Irinai Vozņukai un viņas Rino treniņi sagādā īstu azartu.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko