Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Otrdiena, 7. maijs
Henrijs, Jete, Henriete, Enriko

Suņu paraugdemonstrējumi un kaķu šovs - Lieldienu izstādē Ķīpsalā

Pasaules kaķu čempionu šovs, robežsardzes suņu paraugdemonstrējumi likumpārkāpēju aizturēšanā un suņu modes skates – šādi un citi pasākumi Lieldienās Ķīpsalā notiks izstādes Pet Ekspo. Latvijas uzvarētājs 2013 laikā.

Izstādē, kas notiks 30.un 31.martā, līdztekus profesionālajām suņu un kaķu izstādēm atsevišķā hallē norisināsies starptautiskās suņu sacensības. Par paklausīgākā suņa titulu sacentīsies suņi ne tikai no Latvijas, bet arī no ārvalstīm. Sacensības notiks abas izstādes dienas – 30. martā no plkst. 15.00 līdz 18.00 un 31. martā no plkst. 10.00 līdz 15.00. Abas izstādes dienas notiks arī suņu sacensības adžiliti sporta veidā. Šajās sacensībās, cilvēkam suni vadot pa šķēršļu trasi, tiks noskaidrots visātrākais un precīzākais suns. Nacionālās adžiliti sacensības notiks abas izstādes dienas – 30. martā no plkst. 10.00 līdz 15.00 un 31.martā no plkst. 15.00 līdz 18.00.

Izstādes ietvaros aizraujošus paraugdemonstrējumus rādīs Valsts robežsardzes suņi – speciāli apmācītie robežsardzes četrkājainie palīgi, demonstrējot savas prasmes narkotiku un sprāgstvielu (šoreiz - neīstu) meklēšanā. Četrkājainie draugi rādīs arī paklausības elementu paraugdemonstrējumus. To visu varēs vērot 30. martā plkst. 15.30 un 31. martā 11.30.

Visi kaķu mīļotāji savukārt ir aicināti uz Pasaules čempionu šovu, kas norisināsies 30. martā plkst. 14.15. Šovā piedalīsies krāšņāko kaķu šķirņu pārstāvji, tostarp skotu stāvauss, Menas jenotveidīgie kaķi, „musturotie” un Siāmas kaķi.

Vismazākos apmeklētājus gaida priecīga sastapšanās ar Trušu pilsētiņas skaļāko dziedātāju gaili Petjku un dzelteno cālēnu pulku, kazu Fredi, pīlēna Tima un zosu ģimenēm un garaušiem. Bet jaunākās apģērbu modes sekotājus pārsteigs suņu modes šovs. Četrkājainie modeļi 30. martā plkst. 16.30 un 31. martā plkst. 12.00 demonstrēs modes salona Ļusi un Oļsi tērpus. Savukārt 30.martā plkst.16.00 modes skatē Izķemmē suni, ietērp sevi varēs smelties iedvesmu suņu vilnas darinājumiem.

Ikviens – gan mazs, gan liels – tiek aicināts asināt prātu, izvingrināt kājas dažādās jautrās stafetēs Robina olimpiādē, ko rīkos Juglas dzīvnieku patversme Labās mājas. Robina olimpiāde notiks 30. martā plkst. 12.00 un plkst. 13.30, kā arī 31. martā plkst. 13.00.

30. martā plkst. 13.00 tiks rīkota bezmaksas lekcija par kanisterapiju – terapijas metodi, kas piemērota bērniem ar uzvedības traucējumiem, nopietnām psiholoģiskām traumām un cerebrālo trieku. 31. martā plkst. 13.00 varēs noklausīties lekciju par suņu sporta veidiem Latvijā.

Starptautisko mājdzīvnieku un zooindustrijas izstādi Pet Ekspo. Latvijas uzvarētājs 2013 rīko Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrība BT 1 sadarbībā ar Latvijas Kinoloģisko federāciju. Plašāk par izstādi: www.petekspo.lv.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vācu trestera reģioni

Gandrīz visos Vācijas vīnkopības apgabalos vīnkopji destilē arī savu vīnogu spiedpaliekas, ja vien viņiem ir oficiāla atļauja to darīt.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko