Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Otrdiena, 19. marts
Jāzeps, Juzefa

Teātra mājā Zirgu pasts būs skatāma mūsdienu dejas izrāde Starp mums

Deju studijas Reverse horeogrāfe Liene Tunne un vieshoreogrāfe Ketija Varkale piedāvā mūsdienu dejas izrādes Starp mums atkārtotu uzvedumu. To būs iespēja noskatīties 30. jūnijā plkst. 19.00, 2. jūlijā plkst. 12.00 un plkst. 18.30 LKA teātra mājā Zirgu pasts.

Starp mums pirmizrādi piedzīvoja 2020. gada sākumā un, pateicoties labajām skatītāju atsauksmēm, tagad ir laiks to pieredzēt atkal. JVLMA studiju programmas Deju un ritmikas skolotājs absolvente Ketija Varkale un LKA LKK studiju programmas Deju kolektīva vadītājs ar specializāciju džeza dejā studente Liene Tunne ir izrādes satura radītājas un pirmatnējās idejas autores. 

Izrāde sola ne tikai apburt skatītāju ar iespaidīgiem deju priekšnesumiem, bet arī iespēju ieslīgt dziļākās pārdomās par aktuālu tēmu - kā ir izlikties par to, kas neesi, lai iederētos sabiedrības radītajos rāmjos.  Izrādes saturā par būtisko tiek izvirzīts nepieņemtā stāsts no dažādiem aspektiem - lai ne tikai līdzpārdzīvotu, bet arī rastu risinājumu, ieskatoties gan no sabiedrības skatupunkta, gan indivīda prizmas. Izrādes virsuzdevums ir iedvesmot skatītāju ieraudzīt, cik daudz iespēju mums ir visapkārt, tikai jāspēj noticēt un uzdrīkstēties!

Radošā komanda: Horeogrāfes, režisores, un tērpu mākslinieces - Liene Tunne un Ketija Varkale, soliste -  Laura Zitmane, dejotājas -  Elza Zapoļska, Evija Ronča, Estere Ozoliņa, Līva Dārzniece, Luīze Tunne, Līva Lidžus, Aleksandra Šmeisa, Asnāte Sīle, Liega Moļņika, Diāna Šerkunova, Sindija Spāde, Laura Buivide, Karīna Alksne, Emīlija Roga, Ance Zaļuma, producente - Estere Ozoliņa, gaismotājs - Dainis Sumišķis.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Hanzas peronā top dejas izrāde Pāru terapija

Hanzas peronā 5. un 6. aprīlī pirmizrādi piedzīvos dejas izrāde Pāru terapija, kuru veido horeogrāfe Liene Grava, dramaturgs Artūrs Dīcis, mākslinieks Reinis Suhanovs, mūzikas autors Reinis Sējān...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja