Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +5 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 18. aprīlis
Laura, Jadviga

Brīvdienās Kino Bize viesosies Avārijas brigāde

Svētdien, 10. novembrī, plkst. 11 kinoteātrī Kino Bize notiks animācijas filmāmAvārijas brigāde veltīts Bērnu rīts. Pirms filmas seansa uz sarunu ar skatītājiem būs ieradies režisors Jānis Cimmermanis, bet pēc seansa visi apmeklētāji tiek aicināti piedalīties radošajā darbnīcā, informēja kinoteātra pārstāve Paula Bērziņa.

Avārijas brigādes īsfilmu programmā ir iekļautas filmas Puteklis, Parīzes noslēpumi, Cerība dzīvot, Burvju mākslinieks un Ruksīša ceļojums. 

10. novembra rītā savu pirmizrādi piedzīvos filma Londonas brīvdienas, kas stāsta par Avārijas brigādes vīriem, kuri beidzot ir tikuši atvaļinājumā. Viņi savā dzeltenajā kuģī dodas pa Lamaša upi, līdz saņem telefona zvanu par to, ka ir saplīsis Londonas torņa pulkstenis Lielais Bens. Avārijas brigādei, protams, ir jādodas to salabot! Vīru atrastais risinājums nopietni pārsteigs Anglijas karalieni.

Pirms seansa uz sarunu ar skatītājiem būs ieradies režisors Jānis Cimmermanis – līdz šim ražīgākais leļļu animācijas režisors Latvijā. Viņš tandēmā ar producentu, scenāristu un mākslinieku Māri Putniņu  radīja seriālu Avārijas brigāde, kura pirmā filma tapa 1991. gadā. Seriāla autori apgalvo, ka pats Cimmermanis ir lelles Poterika prototips!

Pēc visu īsfilmu noskatīšanās, apmeklētāji, kā ierasts, tiks aicināti piedalīties radošajā darbnīcā. Šoreiz  katram būs iespēja iejusties filmu veidotāja lomā un izveidot savas iztēlotās filmas ainu un varoņus Avārijas brigādes stilistikā.

Biļetes var iegādāties uz vietas kinoteātrī, maksājot skaidrā naudā, kā arī iepriekšpārdošanā www.bezrindas.lv/lv/kino/kino-bize/

Plašāka informācija: www.kinobize.lv

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja