Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +2 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Filma Tumšzilais Evaņģēlijs pūļa līdzfinansējuma kampaņā savāc rekordlielu atbalsta summu

Filmas Kriminālās ekselences fonds radošā komanda ir ķērusies klāt savai nākamajai filmai – Tumšzilais Evaņģēlijs, kurai no augusta sākuma norisinājās pūļa līdzfinansējuma kampaņa. Tāpat kā KEF gadījumā, arī šoreiz kampaņā piesaistīts pašmāju kino projektam rekordliels pūļa finansējuma apjoms - 16 000 eiro, un summa turpina augt, informēja filmas veidotāji

Filmas komanda ir pateicīga visiem un ikvienam, kas pielicis savu artavu projekta finansēšanā, bet vairāk tomēr tiem, kas atbalstījuši ar savu godīgi (vai citādi) nopelnīto naudiņu, nekā ar vienkārši labu vārdu, "Like" vai "Share". Kopumā filmas projektu patlaban atbalstījuši 286 cilvēki, kuru ieguldījums svārstās no 5 eiro (kas ir saprotami, ņemot vērā komandas iepriekšējo filmu) līdz pat vairāk nekā 1000 eiro (mazāk saprotami, bet atbalstāmi).

Vislielāko atbalstītāju interesi izpelnījās biļetes uz pirmizrādi, jo mēs, latvieši, esam praktiska tauta un saprotam, ka līdz filmas iznākšanas brīdim (plānots 2024. gada sākumā, bet kā dieviņš lems…) inflācija parūpēsies par to, ka tieši tik arī maksās kino biļete, bet šo varēs izdevīgi pārdot SS.com vai kādā citā vietnē (piem. Facebook grupa Atdodu bez maksas Rīgā).

Vismazāko atbalstītāju interesi izpelnījās oficiālās projekta cepures, kepons un bīnijs, ko izvēlējās tikai viens atbalstītājs, bet mēs godīgi pabrīdinājām, ka cepures nepasargā no stulbām domām, un te nu mēs redzam, ka tā arī ir.

Atsevišķi jāpiezīmē atbalstītāju interese par pozīciju "Loma filmā"- visdārgākā no t.s. "standarta" pozīcijām (500 eiro). Tā tika pilnībā izpārdota jau kampaņas pirmajā dienā, jo mēs zinām, ka latvieši ir arī aktieru tauta! Vai arī vismaz ļoti vēlas tāda būt…

Kampaņa vēl nav galā, un noslēgsies pirmdien, 19. septembrī, plkst. 23.59, tādēļ filmas veidotāji aicina visus interesentus atbalstīt projektu finansiāli un emocionāli (līdz ar pirmo nāk arī otrais, bet ne otrādi), pretī saņemot vērtīgas vai mazāk vērtīgas atlīdzības. Pēc kampaņas beigām tiks veikta izvēlēto labumu ražošana, tādēļ - lūdzu, pasūtiet vēl vismaz dažas cepures!

Filmas kampaņas lapa: http://ulule.com/tmzev

Filmas pirmā posma tīzeris: 

Papildus daudzajiem privātajiem atbalstītājiem, filmu ar labiem vārdiem, darbiem un finanšu instrumentiem jau atbalsta Vino Films, veikalu tīkls DEPO, Fon Films, Jura Podnieka Studija un VUCA.

Tumšzilo Evaņģēliju laimīgajiem (vai arī nē, redzēsim pēc pirmizrādes) skatītājiem plāno atrādīt 2024. gada sākumā. Filmas komanda aicina sekot filmas tapšanas gaitām tās sociālo tīklu vietnēs. Vai arī nesekot. Kā nu gribas:

http://fb.com/tmzevangelijs
http://instagram.com/tmzevangelijs
http://twitter.com/tmzevangelijs

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja