Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +21 °C
Skaidrs
Svētdiena, 19. maijs
Sibilla, Teika, Lita

Skārletas Johansones līdz šim iemīļotākā loma ir Melnā atraitne

Skārletas Johansones iemīļotākā pašas spēlētā loma ir Marvel filmās atveidotā Melnā atraitne jeb Nataša Romanova, vēsta žurnāls NME.

Johansone Melno atraitni atveidojusi piecās filmās – Dzelzs vīrs 2/Iron Man 2 (2010), Atriebēji/The Avengers (2012), Kapteinis Amerika. Ziemas karevis/Captain America. The Winter Soldier (2014), Atriebēji. Ultrona laikmets/ The Avengers. Age of Ultron (2016) un Kapteinis Amerika. Pilsoņu karš/ Captain America. Civil War (2016)

Žurnālam Michigan Avenue Johansone sacīja: "Man ļoti patīk tēlot Natašu, Melno atraitni. Tas ir bijis interesants ceļojums – kā filmas tēls ir attīstījies, izaudzis šo gadu laikā, kā esmu augusi reizē ar šo varoni. Melnā atraitne ir mistisks tēls ar neticamu izcelsmi, tādēļ man ir jācenšas, lai šo personu varētu pienācīgi nospēlēt."

Aktrise nesen izteicās, ka gribētu redzēt vairāk dažādības Holivudā. Pirms neilga laikā arī Amerikāņu Kinoakadēmijas balvas Oskars pārstāvji nolēma ielūgt plašāka spektra industrijas pārstāvjus filmu vērtēšanā un atlasē.

"Lieliski, ja tāda organizācija sastāv no atšķirīgiem cilvēkiem. Ir nepieciešami dažādi skatpunkti, citādi viedokļi un perspektīvas," Johansone vēstīja avīzei Chicago Sun-Times, komentējot Kinoakadēmijas balvas neseno 683 jaunu biedru iekļaušanu, no kuriem 46 procenti ir sievietes un 41 procents nav baltādainie.

"Neapšaubāmi arī kino studijas ir tās, kam jāsper soļi attīstibas virzienā, taču, kad auditorija skaļi pauž savas domas, studija tās var sadzirdēt," apgalvo Johansone.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja