Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Splendid Palace notiks Studentu nakts

11. septembrī studenti un kino gurmāni kinoteātrī Splendid Palace pirmie redzēs Vudija Allena jaunākās filmas Nesaprātīgs cilvēks pirmizrādi, baudīs izmeklētu kino izlasi un studentu ballīti līdz agram rītam, informēja kinoteātra pārstāve Liene Pētersone.

Piektdienas kino programma paredzēta visas nakts garumā ar četrām kritiķu un skatītāju atzinīgi novērtētām filmām - Allena humora caurstrāvoto Nesaprātīgs cilvēks, Merilas Strīpas benefici filmā Roķīgā mamma, Kannu festivāla atklāšanas filmu Karstās asinis un sensacionālo viena kadra urbāno drāmu Viktorija, kuras seanss gaidāms plkst. 3.30 naktī. Filmas tiks rādītas angļu, vācu un spāņu valodā ar subtitriem latviešu un krievu valodā.

Filma Nesaprātīgais cilvēks ir Vudija Alena jaunākais meistardarbs, kas vēsta par filozofijas profesoru Eibu Lukasu, kurš ieradies strādāt mazā universitātes pilsētā. Jāpiebilst, ka Vakīna Fīniksa atveidotais Eibs atrodas eksistenciālā pusmūža krīzē. Pasniedzējam nekas dzīvē nesagādā prieku, viņš ir zaudējis interesi par visiem saviem hobijiem un atrodas emocionāla bezdibeņa priekšā. Negaidīti viņš atrod jaunu nozīmi savai dzīvei, kad uzsāk romantiskas attiecības ar savu labāko studenti Džilu, kuras lomā iemiesojusies šarmantā Emma Stouna.

Kinoteātris šim vakaram sagatavojis īpašu piedāvājumu – biļete uz četrām filmām būs nopērkama par 6 eiro, bet atsevišķie seansi par 2 eiro. Paralēli filmu baudīšanai, skatītājus izklaidēs mūzika un īpašie dzērieni no Film Noir kinokafejnīcas. Vakara sākums plkst. 20.30 ar kino eksperta ievadvārdiem par režisoru, komiķi un mūziķi Vudiju Allenu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja