Laika ziņas
Šodien
Migla
Trešdiena, 26. jūnijs
Inguna, Inguns, Ausma, Ausmis, Ingūna

Āboli un sidrs grāmatas Stīvs Džobss iznākšanas dienā

Ceturtdienas pēcpusdienā veikalā IDeal tika atvērta nupat izdotā ievērojamais biogrāfiju rakstnieka un žurnālista Valtera Aizaksona sarakstītā grāmata Stīvs Džobss.

Grāmatas atvēršanas ballītes viesi mielojās ar āboliem un Kurzemē tapušu ābolu sidru (atbilstoši Apple simbolam - ābolam), pārlapoja biezo grāmatu un klausījās svinīgās uzrunas. 

"Šī grāmata nav domāta tikai tiem, kas aizrāvušies ar dažādām tehnoloģijām. Šī ir ļoti dzīva un aizkustinoša biogrāfija, kuras tapšanā piedalījās pats Stīvs Džobss; faktiski viņš pats bija šā darba iniciators. Grāmata ļaus uz viņu paraudzīties kā uz parastu cilvēku," pauda apgāda Zvaigzne ABC prezidente Vija Kilbloka, neslēpjot prieku un gandarījumu, ka tik ilgi gaidītā grāmata beidzot ir ieraudzījusi dienasgaismu un piebilstot - jā, izdot šo darbu valstī ar tik mazu tirgu esot zināms risks, tomēr, viņasprāt, šī grāmata būtu jāizlasa ikvienam.

"Grāmatā gandrīz katrā lappusē atrodams kāds Stīva Džobsa savulaik izteikts aforisms, kas savu aktualitāti nav zaudējis arī šodien. Un pavisam noteikti es šo biogrāfiju ieteiktu izlasīt tiem, kas kaut ko vēlas mainīt savā dzīvē," pauda iDeal pārstāvis Mārtiņš Amtmanis.

Jauniznākusī Stīva Džobsa biogrāfija pieejama gan grāmatas veidā, gan arī elektroniski (informācija meklējama apgāda mājaslapā).

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Labs starts. Intervija ar dziedātāju Etīnu Saulīti

"Mans vislielākais ieguvums ir Latvijas kontekstā – esmu pamanīta, par mani sāk interesēties. Tas nozīmē, ka aktīvāk varēšu sākt piedalīties Latvijas koncertdzīvē," pēc veiksmīgās dalības...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja