Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +16 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Dzejas un elektroniskās mūzikas simbioze. Anglikāņu baznīcā norisināsies pasākums Dzejas pusnakts

Piekto reizi notiks pasākums Dzejas pusnakts, un šoreiz par vietu izraudzīta Rīgas Anglikāņu Svētā Pestītāja baznīca, lai 27. janvārī pulksten 21.00 unikālā atmosfērā apvienotu dzeju un elektronisko mūziku.

Dzejas pusnakts ir jauns pasākumu formāts, kas radies 2023. gada vasarā, pusgada laikā tas sasniedzis jau 300 apmeklētāju auditoriju. Pasākumā pamīšus uzstājas dzejnieki un DJ duo, izceļot kontrastu starp elektronisko mūziku un dzeju. Katrā pasākumā uzstāties tiek aicināti gan sabiedrībā zināmi, gan jaunākās paaudzes dzejnieki, taču DJ duo paliek nemainīgs; tā sastāvā ir Gerda Roze Medne, Krista Kaufmane. 

"Abi pasākuma komponenti ir savā veidā unikāli, tāpēc kontrasts ir būtisks, lai vēlreiz pasvītrotu sajūtas, ko izraisa dzeja un mūzika,” stāsta pasākuma organizators Kārlis Knospiņš. Ideju autoru komandā ir Gerda Roze Medne, Kārlis Knospiņš, Krista Kaufmane, Amanda Kaufmane un Alise Bogdanova. Uz katru pasākumu dzejnieki un DJ duo tiek aicināti izraudzīties tematikai atbilstošu skatuves vārdu. Līdz šim notikuši pasākumi Dzejas pusnakts pļavā radošajā kvartālā Provodņiks, Dzejas pusnakts muzejā Farmācijas muzejā, Dzejas pusnakts graustā kultūrvietā Alksnājs un Dzejas pusnakts bārā bārā Walters & Grapa. 

Dzejas pusnakts baznīcā pasākums veltīts baznīcas tematikai, tajā uzstāsies dzejnieki – Magdalēna (Patrīcija M. Keiša), Sirdsdabis (Rinalds Einiks), Belladonna (Alise Bogdanova), Inga Gaile, Barons (Aleksandrs Barons), Zefa (Elvīra Bloma) un Sepulārija (Džonatans Melgalvis) – un DJ duo Grēksūdze (Krista Kaufmane, Gerda Roze Medne). Pasākumā darbosies arī bārs (Walters & Grapa).

Biļetes iespējams iegādāties interneta vietnē www.ticketshop.lv.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja