Laika ziņas
Šodien
Migla
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

LNT janvārī piedāvās seriālus Reinbergu dinastija un Dzimuši policisti

No 7.janvāra LNT skatītājiem piedāvās Vācijas seriālu Reinbergu dinastija. Dažas ģimenes vieno mīlestība, citas – traģēdija vai smagi likteņa triecieni. Bet vēl ir tādas ģimenes kā Reinbergi, kurus saista neizmērojamas ambīcijas, varaskāre un pasakaina bagātība....

Reinbergu ģimenei pieder zelta klases banka, bet emocionālā pasaule nebūt nav svarīgas, jo visa pamatā ir nauda – ja tiek apdraudēta vara, mīlestībai nepiemīt nekāda vērtība. Reinbergi Frankfurtes sabiedrībā ir pīlāri, viņu banka – cienījama un respektabla iestāde, bet ģimenes īpašums ir lieliska zirgaudzētava. Ģimenes impēriju grožos tur Lilo fon Reinberga, kura apņēmusies valdīt pār ģimeni līdz pat savam pēdējam elpas vilcienam. Tomēr viņas vara mazinās, jo vadību pamazām pārņem dēls Markuss, kur ir brašs, bet ne vienmēr godīgs, ģimenes bankas vadītājs. Viņa skaistā un elegantā sieva Sofija spēj atstāt ietekmi uz savu vīru un abu trīs pieaugušajiem bērniem: Frenku, topošo bankas izpilddirektoru, kurš iemīlējies advokātē Greisā; zirgu speciālisti Elēnu un izlutināto Marietu, kura vienmēr iegūst to, ko vēlas no visiem cilvēkiem un jo īpaši no vecmāmiņas.

Nepatikšanas ģimenē rodas brīdī, kad atgriežas Mona un viņas meita Ariane. Mona ir Markusa māsa, kura ģimenei uzgrieza muguru pirms trīsdesmit gadiem. Viņa Spānijā viena audzināja savu meitu. Atklājot savu patieso izcelsmi, Ariane pieprasa daļu no ģimenei piederošās bagātības un veiksmes, kas paredz arī izmaiņas nodevīgajās ģimenes varas struktūrās. Mona atgriežas ģimenē, lai aizstāvētu savu meitu, tomēr Arianei pašai jau piemīt Reinbergiem tik raksturīgā domāšana un viltība.

Reinbergu darījumu upuri izgaismo vairākus tumšus ģimenes noslēpumus. Ģimenei uzbrūk arvien jauni kaitnieki – tie, kuri kāro iegūt ģimenes milzīgo laimi. Tā kā Reinbergiem jātiek galā ar šiem pārbaudījumiem un vēl arī ar starptautiskās finanšu krīzes sekām, kas apdraud viņu ģimeni un biznesu, stāties pretī jaunajiem izaicinājumiem viņi var tikai tad, ja spēs pārvarēt savas iekšējās domstarpības un strādāt kopā kā vienota komanda. Tas, iespējams, ir vissarežģītākais Reinbergu ģimenes uzdevums.

No 9.janvāra plkst.21.10 būs skatāms otrs jaunais LNT seriāls Dzimuši policisti (Blue bloods) - Soprano ģimenes radītāju Robinas Grīnas un Mičela Bērdžesa policijas drāma par Reiganu ģimeni, kur ikviens no viņiem devis solījumu strādāt likuma pusē. Bijušais policijas vadītājs – vectēvs Henrijs Reigans, tagadējais policijas vadītājs – tēvs Frenks Reigans, un trīs bērni – dēls policijas detektīvs Denijs Reigans, meita – advokāta palīdze Erina un jaunākais dēls Džeimijs, kurš tūdaļ absolvēs policijas akadēmiju. Viņi visi gādā par to, lai Ņujorkā noziedzība tiktu izskausta. Lai gan viņi ir vienoti kā ģimene, viņu uzskati par taisnu tiesu mēdz būt atšķirīgi. Reiganus vieno ne vien ģimenes saites, bet arī tas, ka viņi apstāsies tikai tad, kad būs sasnieguši savu mērķi. Reiganiem viņu nodarbošanās nav tikai darbs – tas ir kas vairāk.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja