Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Piektdiena, 17. maijs
Umberts, Herberts, Dailis

Rīgas Doma dārzā notiks brīvdabas kino vakari

Sabiedriskā kustība Mans Doms jūlijā skatītājus priecēs ar brīvdabas kino pasākumiem Rīgas Doma dārzā.Tā būs iespēja pilsētniekiem un tās ciemiņiem baudīt dzestros vasaras vakarus pašā pilsētas sirdī, vērojot Vides filmu studijas veidotās latviešu dokumentālās filmas, pastāstīja kustības Mans Doms pārstāvis Gatis Vectirāns.

Brīvdabas kino vakari Rīgas Doma dārzā plānoti katru jūlija ceturtdienu plkst. 23. Seansa laikā kino mīļiem būs iespēja satikties ar filmu veidotājiem, kuri stāstīs par savu radīto darbu un atbildēs uz interesentu jautājumiem. Katru ceturtdienu kino vakaram būs cita tematika, kas sasauksies ar demonstrēto kinodarbu.5. jūlija kino vakara tēma būs Par putniem un cilvēkiem. Tiks demonstrētas filmas Jumta likums (režisori Andis Mizišs un Māris Maskalāns) un Kurš redzējis vārnu? (režisors Māris Maskalāns). 12. jūlija tēma – Par purviem un cilvēkiem. Būs iespēja noskatīties filmu Purva ļaudis (režisors Kaspars Goba). 19. jūlijā kino vakara tēma būs Par dabu un cilvēkiem, kad tiks demonstrētas filmas Skanošie gadalaiki (režisore Aija Bley), Piejūra (režisors Dainis Kļava) un IeELPOT (režisore Linda Olte). Savukārt 26. jūlija tēma – Par mākslu un cilvēkiem. Būs iespēja noskatīties filmu Klucis. Nepareizais latvietis (režisors Pēteris Krilovs).Lai kino vakaros nekļūtu vēsi, apmeklētāji tiek aicināti silti saģērbties, kā arī uz pasākumiem līdzi ņemt mīkstu pledu un termosu ar siltu tēju, tādā veidā padarot vakaru patīkamāku. Ieeja Mans Doms rīkotajos kino vakaros paredzēta par ziedojumiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Skandāli un brīnumi

16. maijā, kad iznāks šis KDi numurs, 77. Kannu kinofestivāls jau būs atklāts un uz Festivāla pils Limjēru zāles skatuves jau būs kāpusi festivāla goda viešņa amerikāņu aktrise Merila Strīpa

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja