Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +10 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Carnival Youth koncerta Hanzas peronā īpašais viesis – dziedātāja C’est Karma

23. novembrī plkst. 19.30 Rīgā, Hanzas peronā notiks grupas Carnival Youth lielākais koncerts. Tā īpašais viesis - Luksemburgas dziedātāja C’est Karma, ziņoja grupas pārstāve Guna Zučika.

Sešos koncertos Vācijā Carnival Youth kā īpašais viesis savā pirmajā koncerttūrē pievienojās 17 gadus vecā Luksemburgas dziedātāja C’est Karma. Viņas balss un uzstāšanās grupu apbūra un grupas puiši dziedātāju ir  uzaicinājuši uzstāties Latvijas koncerttūres centrālajā koncertā – Rīgā, Hanzas peronā.

Roberts Vanags: "C'est Karma ir ne tikai šīs burvīgās meitenes skatuves vārds, bet arī vecāku dotais. Karma ir īpaša personība - ļoti jauka, gaiša, oriģināla un patiesi talantīga jauna mūziķe. Mums ir liels prieks Rīgas koncerta apmeklētājiem piedāvāt iespēju dzirdēt arī viņas samtaino balsi, kas neatstās vienaldzīgu un spēs aizkustināt."

Grupa Carnival Youth sava jaunākā albuma Good Luck koncerttūrē jau ir sniegusi 19 koncertus 7 Eiropas valstīs (Vācijā, Šveicē, Lietuvā, Polijā, Ungārijā, Čehijā un Slovākijā). Latvijā koncerttūre turpināsies  – 15. novembrī Aizkrauklē, 16. novembrī Līvānos, 17. novembrī Valmierā, 20. novembrī Madonā, 23.novembrī Rīgā, Hanzas peronā un 30. novembrī – Liepājā.

Trešdien, 30. oktobrī, Carnival Youth sniegs savu pirmo koncertu Dānijā, Orhusā, kam sekos brauciens uz uz Šanhaju, Ķīnā, kur grupa sniegs priekšnesumu Latvijas stenda atklāšanā importa un eksporta izstādē CIIE. 7. novembrī paredzēts Carnival Youth koncerts Šanhajas klubā Yuyintang. Good Luck koncerttūre Eiropā šogad vēl pieturēs Londonā 25. novembrī un Tallinā 6. decembrī.

Edgars Kaupers: "Good Luck Eiropas tūre sastāvēja no divām daļām - pirmās divas nedēļas spēlējām koncertus Eiropas centrālajā daļā, brīvajās dienās staigājot pa Tatru kalniem un ēdot gulašu. Tad mazliet atvilkām elpu mājās un devāmies tālāk uz Rietumeiropu. Pirms koncerta Minhenē kāds neuzmanīgs šoferītis nolauza mūsu noparkotajam busiņam sānu spoguli, un likās, ka nāksies kavēt nākamos koncertus, bet, par laimi Vācijas čaklie autotehniķi jau nākamajā rītā to nomainīja, un mēs varējām turpināt ceļu. Ir liels prieks pabūt tik dažādās vietās un spēlēt jaunā albuma materiālu dzīvajā. Sajūta, ka tam ir svaiga elpa un, ka tas nes mūs un klausītājus uz priekšu ar jaunu enerģijas vilni!"

Tūres Good Luck video dienasgrāmatas:

1.daļa – https://youtu.be/jx-8TTGgXys
2.daļa - https://youtu.be/8GNkeTigeG

 

Plašāka informācija un biļetes - www.band.link/CarnivalYouth

 

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja