Laika ziņas
Šodien
Migla
Pirmdiena, 20. maijs
Venta, Salvis, Selva

Positivus festivālā uzstāsies Roberts Plānts

Robert Plant And Sensational Space Shifters, St. Vincent, Basement Jaxx, Toms Odels, Jungle ir starp pirmajiem nosauktajiem šīs vasaras Positivus festivāla māksliniekiem. Lielākais mūzikas notikums Baltijā devīto reizi norisināsies Salacgrīvā – šogad no 17. - 19. jūlijam, informēja festivāla pārstāve Linda Igolniece.

Leģendārākais vārds šī gada programmā būs Robert Plant And Sensational Space Shifters. Sensational Space Shifters ir Roberta Plānta jaunākais ansamblis, ar ko kopā radīts augsti novērtēts mūzikas albums. Leģenda sola festivālā izpildīt arī Led Zeppelin laika mūziku.

Šogad festivālā koncertēs arī vairākas dzīvās elektroniskās mūzikas grupas, piemēram, daudzu hitu autori Basement Jaxx. Tāpat uzstāsies arī pagājušā gada spilgtākie debitanti, lieliska dzīvā koncertgrupa Jungle, Fenech-Soler Jack Garratt un Kate Boy, kā arī pagājušajā gada teju visu albumu topu galvgalī esošā un 2015. gada Grammy balvas ieguvēja St. Vincent. Festivālā atgriezīsies Toms Odels, kurš klajā laidīs jaunu albumu. Tāpat starp festivāla māksliniekiem būs arī King Gizzard & The Lizard Wizard, Max Jury un Soak. Nosauktie ir tikai pirmie festivāla mākslinieki, un drīzumā gaidāms nākamais programmas papildinājums, lai atklātu, kas vēl uz piecām skatuvēm šovasar uzstāsies Salacgrīvā.

Festivāla biļetes nopērkamas www.positivusfestival.com, Biļešu Serviss kasēs un Nordea bankomātos. Trīs dienu biļete bez teltsvietas maksā 65 eiro un trīs dienu biļete ar teltsvietu 71 eiro.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja