Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +8 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 9. maijs
Klāvs, Einārs, Ervīns
Ellie Goulding

Positivus otrajā dienā uzstāsies Ellie Goulding, Rae Sremmurd, Kamasi Washington

Positivus otrajā dienā uz festivāla galvenās - Lattelecom skatuves uzstāsies britu popmūziķe Ellie Goulding, amerikāņu reperu duets Rae Sremmurd, lieliskais džeza saksofonists Kamasi Washington un pašmāju apvienība Dzelzs Vilks, informēja festvāla pārstāve Līga Andžāne.

Savukārt uz Nordea skatuves redzēsim kanādiešu grupu Austra, duetu Rhye, britu mūziķi L.A. Salami, pašmāju čella guru Dagambu un lietuviešu mūziķi Daddy Was A Milkman.

Tallinn Music Week uz Palladium skatuves festivāla otrajā dienā pārstāvēs igauņu mūziķe Lepatriinu, kurai sekos pašmāju grupa Tehnikums, reperis Fakts, Londonā mītošā zviedru grupa Francobollo, amerikāņi Teachers, kā arī festivāla īpašais projekts - Raimonds Tiguls & Moonlight Sound Design un austrālietes un latvieša apvienība Rachel Claudio & Rick Feds.

Electric Room skatuve šonakt piederēs Losandželosā mītošais producents Kingdom un itāļu dīdžejs, producents Crookers, taču pirms tam publiku iesildīs Lielbritānijā mītošā dīdžeja Nightwave, Dj Aspirins Vs Toms Grēviņš, kā arī Noëp no Igaunijas un Niklāvz no Latvijas.

Uz romantiskās Dabas skatuves sestdienai iekustēties palīdzēs Comedy Latvia un Rīgas Improvizācijas teātris. Pēc tam kāpās izvietotajā skatuvē koncertēs grupa Āres, pianists Platons Buravickis, repere Viņa, grupa Tehnikums, Sign Libra, Dj Music Dj un Pachamama Beats.

Bagātīga kino programma arī šodien būs skatāma Shortcut kinoteātrī, kur demonstrēs tādas filmas kā My Life As A Zucchini (2016), Elpojiet dziļi (1967), Deniss (2016), Atbrīvošanas diena (2016), The Darjeeling Limited (2007), Whiplash (2014), The Graduate (1967), Septiņas neveiklas seksa ainas (2016), The Roots Are Bitter (2016), Silts klusums (2016), Ātrie igauņu puiši (2017) un Only Lovers Left Alive (2013).

Frekvencē 94,1 FM no festivālā izveidotās radio studijas ik dienu no 10 līdz 22 raida SWH pop-up radio - pirmais pop-up radio Latvijas pasākumu vēsturē, savukārt visām festivāla norisēm un daudziem koncertiem līdzi sekot var kanālā 360TV un Shortcut lietotnē.

Visu festivāla programmu un mākslinieku uzstāšanās laikus var aplūkot un lejupielādēt festivāla mājas lapā sadaļā Programma, kā arī mobilajā lietotnē Positivus '17, kas bez maksas pieejama App Store un Google Play veikalos.

Visas festivāla ieejas biļetes var iegādāties Positivus festivāla mājas lapā www.positivusfestival.com, Biļešu Serviss kasēs un internetā http://ej.uz/positivus2017, kā arī pie ieejas festivālā.

 

 

 

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Notiks orķestra Rīga bezmaksas koncerti bērniem

No 12. maija līdz 2. jūnijam Rīgā svinēs Ģimenes mēnesi un šīs kultūras programmas ietvaros divas reizes izskanēs orķestra Rīga koncerts Supervaroņi – piektdien, 17. maijā, plkst. 17.00 Kultūras pi...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja