Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +22 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 16. maijs
Edijs, Edvīns

“ABBA” dalībnieki pirmo reizi publiski pieļāvuši atkal apvienošanos

Zviedru supergrupa “ABBA” varētu atkal kopā kāpt uz skatuves gandrīz trīsdesmit gadus pēc tās izjukšanas, intervijā laikrakstam “The Times” atzinuši tās dalībnieki Bennijs Andersons un Bjerns Ulveuss. Lai arī agrāk visi tās bijušie dalībnieki atteikušies pat apspriest ideju par iespējamu atkal apvienošanos, 2000.

gadā atteikušies no miljarda dolāru liela honorāra par kopīgu turneju, tomēr tagad iespēja kopā uzdziedāt vecās dziesmas pēkšņi vairs nešķiet tik nepieņemama – kā atzīmēja “The Times” žurnālists, iespējams, uz filmas “Mamma Mia” (galv.lomā Merila Strīpa) panākumu fona. Andersons un Ulvess gan pilnībā noraida ideju, ka varētu uzstāties koncertā sajūsmināto fanu priekšā, taču visnotaļ ticama ir iespēja, ka kvartets varētu apvienoties uz nelielas skatuves, intīmā atmosfērā, no kuras tiešraidē koncertu varētu demonstrēt visā pasaulē, raksta “The Times”. “Kāpēc gan ne? Es tikai nezinu, vai meitenes vispār vēl dzied. Zinu, ka Frīda (Anne Frīda Lingstāde) nesen vēl bijusi studijā,” izteicies Andersons. Vēl pirms pāris gadiem Andersons un Ulvess publiski apgalvoja, ka nekad neparādīšoties uz skatuves, jo nav motivācijas to darīt, un nauda nav pietiekams iemesls. “Mēs vēlamies, lai cilvēki mūs atceras tādus, kādi mēs bijām – jaunus, krāšņus, enerģijas un ambīciju pilnus.”Patlaban abi bijušie “ABBA” dalībnieki gatavojas mūzikla “Kristina” pirmizrādei Londonā, kas gaidāma 14.aprīlī. Pirmizrādi šis mūzikls piedzīvoja 1995.gadā Malmo, Zviedrijā, tā sižets vēsta par zviedru emigrantiem XIX gs. Londonas publikai mūzikla garums saīsināts par stundu, turklāt teksti pārtulkoti angļu valodā. Zviedrijā pēc pirmizrādes kritiķi par mūziklu “Kristina” bija sajūsmā. Anne Frīda Lingstāde, pēdējo gadu laikā mūzikai nav pievērsusies. Lingstāde, kura pēc šķiršanās ar Andersonu (tajā pašā laikā, kad izjuka “ABBA”), apprecējās ar vācu princi, vēl 2005.gadā paziņoja, ka nekad vairs nepievērsīšoties muzikālajai karjerai.Savukārt Agnete Feltskoga pēc “ABBA” karjeras beigām uzsāka solokarjeru, līdz 1988.gadam pārtrauca jebkādas publiskas aktivitātes, tās atsākot 2004.gadā, kad arī tika atzīta par Labāko Ziemeļvalstu mākslinieci (Best Nordic Artist). Feltskogas pagaidām pēdējais albums izdots 2008.gadā, tajā bija apkopotas labākās dziesmas no viņas solo karjeras.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Skandāli un brīnumi

16. maijā, kad iznāks šis KDi numurs, 77. Kannu kinofestivāls jau būs atklāts un uz Festivāla pils Limjēru zāles skatuves jau būs kāpusi festivāla goda viešņa amerikāņu aktrise Merila Strīpa

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja