Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +23 °C
Skaidrs
Trešdiena, 18. septembris
Liesma, Elita, Alita

Aicina pieteikties dziesmu rakstīšanas nometnei RIGaLIVE

Latvijas Mūzikas attīstības biedrība/Latvijas mūzikas eksports jeb Music Latvia aicina mūziķus, dziesmu tekstu autorus, izpildītājus, komponistus un producentus pieteikt savu dalību jubilejas – desmitajā – dziesmu rakstīšanas nometnē RIGaLIVE, kas notiks no 12. līdz 14. novembrim Rīgā

RIGaLIVE ir starptautiska dziesmu rakstīšanas nometne, kurā piedalās mūziķi, komponisti un producenti no dažādām valstīm un ar atšķirīgu muzikālo pieredzi. Tā ir unikāla sadarbības platforma, kas piedāvā iespēju mijiedarboties, strādāt komandā un radīt jaunus oriģinālskaņdarbus, apvienojot dažādus žanrus, stilu un pieredzi.

RIGaLIVE ir kļuvis par nozīmīgu notikumu Latvijas un arī starptautiskajā mūzikas industrijā, sniedzot dalībniekiem platformu, lai radītu mūziku, kas spēj sasniegt plašu auditoriju gan Latvijā, gan arī ārpus valsts robežām. Nometnēs ir piedalījušies gan vietējie, gan ārvalstu mūziķi, radot nu jau simtiem jaunu dziesmu, no kurām daudzas ir kļuvušas par veiksmīgiem radio hitiem. RIGaLIVE dalībniekiem ir iespēja ne tikai radīt mūziku, bet arī veidot profesionālus kontaktus un mācīties no pieredzējušiem nozares ekspertiem.

Agnese Cimuška-Rekke, Music Latvia izpilddirektore un RIGaLIVE idejas autore: “Mēs esam ārkārtīgi lepni, ka RIGaLIVE nometne notiek jau desmito reizi! Šī sesija būs īpaša, jo esam redzējuši, cik lielu ietekmi šī platforma ir atstājusi uz Latvijas mūzikas skatuvi, kā arī uz starptautisko mūziķu sadarbību. Mūsu regulārās atsauksmes no dalībniekiem – gan vietējiem, gan ārzemju – liecina par to, kā šī RIGaLIVE ir kļuvusi par nozīmīgu un iedvesmojošu vietu radošu ideju attīstībai. Mēs priecājamies, ka dalībnieki var ne tikai radīt jaunu mūziku, bet arī veidot profesionālas attiecības un apgūt jaunākās tendences no nozares līderiem. Esam sajūsmā par visu, ko mēs kopā varēsim sasniegt šajā jubilejas sesijā!"

Pieteikšanās RIGaLIVE #10 ir atvērta līdz 1. oktobrim. Visi interesenti aicināti pieteikties, aizpildot anketu: https://ej.uz/rigalive_10 Dalības maksa ir 100 eiro, un apstiprinātie dalībnieki tiks paziņoti līdz 10. oktobrim.

RIGaLIVE, kā ierasts, piedāvās arī izglītojošas meistarklases un lekcijas, kas sniegs iespēju apgūt jaunas prasmes un uzzināt par jaunākajām tendencēm mūzikas industrijā.

Sekojiet līdzi informācijai par šiem pasākumiem mājaslapā www.musiclatvia.lv.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Izskanēs koncerts Latviešu kamermūzikas jaunumi

Latvijas Komponistu savienība aicina uz koncertu Latviešu kamermūzikas jaunumi, kas notiks 28. septembrī plkst. 17.00 Jāzepa Vītola Latvijas Mūzikas akadēmijas Lielajā zālē.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja