Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Aicina uz grupas Tesa koncertfilmas filmēšanu Savvaļā

Sestdien, 25. novembrī, Savvaļā, īpaši izveidotā mākslinieka Andra Eglīša zemes amfiteātrī notiks grupas Tesa koncerts, kas tiks iemūžināts Uģa Oltes režisētā koncertfilmā, informēja Savvaļas pārstāvis Henriks Eliass Zēgners.

Smagās mūzikas grupa Tesa ir dibināta 2005. gadā, pastāvēšanas gaitā izdoti seši albumi un apvienība devusies vairāk nekā desmit turnejās gan Eiropā, gan citur pasaulē. Topošā koncerta norises vieta pēc pasākuma norises kļūs par jaunu apskates objektu Savvaļas izstādē – scenogrāfijas iekārtošanas gaitā vienā no Savvaļas pakalniem tiks izrakts zemes amfiteātris. Šis būs noslēdzošais Savvaļas 4. sezonas notikums.

Apmeklētājiem ieteicams rēķināties ar skarbiem laikapstākļiem un vidi – koncerts notiks brīvdabā, tas būs ekstrēmi skaļš, tumsas un dubļu ieskauts, gaismu un siltumu nodrošinās vienīgi apjomīgi ugunskuri. Filmēšanas nosacījumu dēļ apmeklētāji tiek aicināti nevilkt košas un krāsainas drēbes, savukārt koncerta apmeklējums ietver piekrišanu parādīties filmā. Koncertfilmas tapšanas process ietvers tehniskas nianses, kas atšķiras no ierasta koncerta gaitas. Publikai tiks piedāvāta iespēja brīvprātīgi iesaistīties filmēšanā, atveidojot konkrētus tēlus un ieņemot aktīvu lomu atbilstoši režisora norādēm.

Koncerta sākums paredzēts 25. novembrī 15.00.
Ieeja bez maksas.

Savvaļa reizē ir vieta, brīvdabas izstāde un notikumu sērija. Visa piedāvātā programma pieejama par brīvu, taču Savvaļas eksistenci iespējams atbalstīt ar ziedojumu. Savvaļa atrodas Vidzemē – starp Drustiem un Jaunpiebalgu, tuvumā Gatartai. Tur nokļūt var gan ar auto (meklējot Savvaļas izstādi navigācijas aplikācijās), gan autobusu, braucot līdz pieturai Jaundrusti.

Plašāka informācija pieejama: savvala.lv.

 

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja