Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Trešdiena, 15. maijs
Sofija, Taiga, Airita, Arita

Cēsīs koncertēs perkusionists Andrea Belfi

Noslēdzot pasākumu sēriju Zemlika nāk… Cēsīs, 13. augustā ar koncertu terasē Zaļa zāle viesosies itāļu perkusionists un komponists Andrea Belfi, informēja notikuma pārstāvji.

Andrea Belfi ir Berlīnē dzīvojošs itāļu eksperimentālās mūzikas perkusionists un komponists. Savu īpašo bungu spēles manieri Andrea ir izkopis, pēdējos divdesmit gadus pastāvīgi sadarbojoties ar visdažādākajiem eksperimentālās, elektroniskās, roka un improvizētās mūzikas māksliniekiem. Viņa hipnotizējošā ritmika un mūzikas daudzslāņainība klausītāja iztēlē uzbur daudzdimensionālas skaņu ainavas.

Ilggadējās muzicēšanas laikā Andrea ceļi krustojušies gan ar iepriekšējo festivālu Zemlika viesiem Eidanu Beikeru, Gregu Hainzu un Karlu Bozuliku, gan Jouhanu Jouhansonu, Deividu Grabsu un daudziem citiem. Arī pirmā festivāla atklājējs Nils Frāms ir ilggadējs Andrea draugs, kurš šopavasar palūdza viņu ievadīt Frāma grupas Nonkeen Eiropas turnejas koncertus. Nupat Londonas Barbikana centrā notikušajā Possibly Colliding – Nila Frāma kūrētajā trīs dienu pasākumā – Andrea Belfi bija daļa mūziķu kolektīva, kas uzstājās kopā ar idejas autoru.

Neskaitot piecus līdz šim izdotos solo albumus un dalību vairāk nekā 50 citos ierakstos, sadarbojoties ar citiem mūziķiem, Belfi interese par laikmetīgo mākslu ir materializējusies dažādās skaņas un mākslas instalācijās, kas radītas kopā ar Andželu Buloku un Aldo Tambelīni, un tikušas izstādītas gan Eiropā, gan ASV.

Andrea Belfi koncerts Cēsīs būs tešais triju koncertu sērijā Zemlika nāk…, kuri jau otro vasaru norisinās kultūras terasē Zaļa zāle.

Biļetes uz Andrea Belfi koncertu Cēsīs nopērkamas elektronisko biļešu tirdzniecības vietnē inernetā www.bezrindas.lv. To cena šobrīd – 10 eiro. Tuvojoties koncertam, biļetes kļūs dārgākas. Pārdošanā ierobežots skaits biļešu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja