Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +10 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Evija Vēbere publicē mūzikas video dziesmai Par sašaurināšanos

Trešdienā, 27. februārī mūziķe Evija Vēbere publicējusi video klips dziesmai Par sašaurināšanos no albuma Sirdsbūt, informēja mūziķes pārstāve Aurēlija Lapsa.

Šī ir noslēdzošā dziesma albumā Sirdsbūt, kurš saņēmis mūzikas balvu Zelta Mikrofons 2019 kā alternatīvās un indie mūzikas albums.

Evija popularitāti ieguva pēc šķēpu laušanas sociālajos tīklos, kad katrs otrais no  mums izjuta vēlmi izteikt savu viedokli par Eviju Vēberi. “Riharda ideja vilkt abstraktas un burtiskas paralēles starp tā brīža notiekošo, kas bija masīva sociālo tīklu komentāru virzība manā virzienā, mani uzreiz uzrunāja. Apcerot video klipa konceptu un meklējot jaunus sajūtu atspulguļojumus, es priekš sevis daudz ko sakārtoju. Ļoti savdabīga sajūta, it kā kāds būtu ielauzies tavā personiskajā telpā un izbradā to kā māk un kā tīk. Tas nenotiek bet arī notiek. Sireāla un kaila sajūta. Rihards Gēcis kopā ar operatoru Aleksandru Grebņevu bija mana perfektā komanda. Viņi atrada perfektu balansu starp raupjo, primāro un eleganti skaisto”, stāsta Evija.

“Mūzikas video stāstā satiekas divas cilvēka personības šķautnes. Virtuālā un fiziskā. Katra no tām ir absolūti neatkarīga un patstāvīga. Šis laikmets mūsu empīriskajai apziņai piešķīris vairākas izteiksmes formas. Virtuālā pasaule ir lieliska iespēja pieņemt dažādus tēlus, veidolus, tāpat arī realizēt dažādas provokācijas. Gribas jautāt, vai mūsu virtuālās provokācijas vienmēr atbilst mūsu reālās personības morāles kompasam? Lai nu kā, šajā stāstā piedzīvojam virtuālās realitātes dominanci. Līdzīgi kā spogulis, tā pagriežas pret mums - pakļaujot mūsu reālo apziņu dīkstāvei un lēnai pašiznīcībai”, saka klipa režisors Rihards Gēcis.

Video radošo komandu veido kino jomas profesionāļi - režisors Rihards Gēcis, operators Aleksandrs Grebņevs, animators Nauris Ašenkampfs, grima māksliniece Anna Viznuka. Lomās Evija Vēbere un Nauris Bruņinieks. Video tapis Graphic.lv fotostudijā. 

Top komentāri

ieva
i
Kurš tik ļoti cenšas viņu popularizēt? Par kādu naudu? Nesen biju uz pēdējā zvana pasākumu dēlam, un tur bija pāris talantu, kurus noteikti būtu vērts "pabīdīt". Vērtīgāki par šo.
PRAVDA
P
Nav svarīgi, kā dzied, svarīgi, ar ko guļ...
P
P
Rakstu izlasīju ne.... nesapratu,ieraudzju bildi,un viss nostājās savās vietās.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja