Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +22 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Festivālā Tallinn Music Week uzstāsies mūziķi no 33 valstīm

Mūzikas un urbānās kultūras festivālā Tallinn Music Week (TMW), kas šogad jau devīto reizi norisināsies Tallinā no 27. marta līdz 2. aprīlim, uzstāsies 237 mūziķi no 33 valstīm, informēja festivāla pārstāvji.

Starp plaši pazīstamiem māksliniekiem no Igaunijas, Somijas, Krievijas un Lielbritānijas festivāla programmā iekļauti arī mākslinieki no Japānas, Sīrijas un eksotiskās Atlantijas okeāna salas Kaboverdes. Savukārt Latviju pārstāvēs grupa Židrūns, jaunā un talantīgā Elizabeta Lāce un metāla veterāni Neglected Fields.

Šogad festivāla organizatori saņēmuši rekordlielu pieteikumu skaitu – kopumā dalībai festivālā pieteicās 1470 mūziķi no visas pasaules. No tiem atlasītie 237 uzstāsies uz vairāk nekā 30 festivāla skatuvēm. Tās atradīsies gan lielās un plaši pazīstamās Tallinas koncertzālēs, gan mazos restorānos vai pat dzīvokļos. 

Viena no spilgtākajām jaunajām koncertvietām ir Balti Jaam (Baltijas Stacija) vilciena stacija, kas tiks pārvērsta par trīs dienu deju mūzikas maratona mājvietu. Šogad līdzās jau ierastajām koncertu norises vietām pirmo reizi apmeklētāji varēs apmeklēt tādas vēsturiski nozīmīgas un ievērojamas vietas kā Krievu Kultūras centru un Hopnera māju.

TMW mūzikas programmā pārstāvēts teju ikviens mūzikas žanrs – no jauniem un eksperimentāliem virzieniem līdz popmūzikai, no folkmūzikas līdz elektronikai. Netiek aizmirsts arī par klasiskās mūzikas priekšnesumiem, kā arī smagā metāla cienītājiem.

Līdzās mūzikas programmai un divu dienu industrijas konferencei apmeklētājiem pieejama arī City Stage bezmaksas koncertu programma, labāko restorānu piedāvājums TMW TastesTMW Arts mākslas programma un Dizaina Tirgus. Mūzikas, zinātnes un sabiedrības jautājumi tiks apspriesti TMW Talks programmā, bet City Space ietvaros Tallinas ielas tiks pārvērstas par mākslas darbiem.

Par visiem māksliniekiem, kas uzstāsies TMW 2017 car uzzināt interneta vietnē: http://tmw.ee/artists, bet festivāla programma pieejama: http://tmw.ee/schedule 

Biļetes ir pieejamas festivāla mājas lapā https://tmw.ee/passes-tickets/.

 

 

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja