Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Otrdiena, 19. marts
Jāzeps, Juzefa

Fon Stricka villā uzstāsies grupa Laika suns un dziesminieks Kabloonak

Mūzikas apgāds I Love You Records šonedēļ ar ceturto pasākumu noslēdz 10 gadu jubilejas koncertu sēriju. 18. oktobrī plkst. 20 K.K. fon Stricka villā uzstāsies grupa Laika suns un lietuviešu dziesminieks Kabloonak.

Grupai Laika suns ir īpaša vieta mūzikas apgāda I Love You Records vēsturē, jo tās līderis Arnis Račinskis bija neilgi pastāvējušās grupas Zvani sastāvā, un tieši šīs apvienības koncertieraksts bija pirmais albums, kuru 2009. gada rudenī laida klajā jaundibinātā izdevniecība. Aizvadītajos desmit gados Arnis kopā ar grupu Laika suns un sadarbībā ar I Love You Records ir izdevis divus albumus Nakts karalis un Gaismas lādiņš. Laika suns koncerti joprojām nebeidz priecēt klausītājus, apvienojot rokenrola dumpīgumu ar izpildījuma kvalitāti.

Par mierīgāku koncerta ieskaņu gādās dziesminieks no Lietuvas Kabloonak ar mūziku, kas ir kā patvērums ikvienam, kurš jūtas noguris no mūsdienu pilsētas straujās dzīves. Pēc dažādām pārmaiņām dzīvē viņš skaņās un vārdos ataino savu pieredzi jūtīgā un poētiskā veidā, pievienojot nedaudz pieauguša cilvēka sarkasma. Koncertā dziesmu skanējumu papildinās pavadošā grupa, kuras mūziķi latviešu klausītājam varētu būt pazīstami, jo divi no viņiem ir arī Latvijā vairākkārt koncertējušās lietuviešu grupas Garbanotas dalībnieki.

Šoruden, atzīmējot mūzikas apgāda I Love You Records 10 gadu jubileju, ir notikuši jau trīs koncerti, kuros uzstājās izdevniecības pārstāvētie mākslinieki Židrūns, Alise Joste un Super Besse (Baltkrievija) kopā ar viesiem shishi (Lietuva), Nesen un Human Tetris (Krievija). Koncertu programma sastādīta pēc principiem, kam I Love You Records seko jau kopš saviem pirmsākumiem – atbalstīt interesantu mūziku visdažādākajos žanros, kā arī meklēt un atrast vēl neatklātus talantus Latvijā un ārpus tās.


Koncerta biļetes: www.bilesuserviss.lv

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Hanzas peronā top dejas izrāde Pāru terapija

Hanzas peronā 5. un 6. aprīlī pirmizrādi piedzīvos dejas izrāde Pāru terapija, kuru veido horeogrāfe Liene Grava, dramaturgs Artūrs Dīcis, mākslinieks Reinis Suhanovs, mūzikas autors Reinis Sējān...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja